Wedstrijdverslag TEC G1- Eendracht Arnhem G1jm

Wedstrijdverslag TEC G1 Eendracht Arnhem G1jm

Zaterdag 19 maart 2022 – Wedstrijdverslag TEC G1- Eendracht Arnhem G1jm

Onze competitiewedstrijd tegen Eendracht Arnhem G1jm. Zaterdag waren we compleet 12 spelers. Het was een zonnige dag en we hadden er weer zin in. Eenmaal in de kleedkamer vertelde Jos dat Eendracht Arnhem met 9 tegen 9 wilde spelen dus ook wel fijn voor ons én waardoor we maar 3 spelers in de wissel hoefde te zetten.

De opstelling: Nick op goal, achterin Thom, Richard en Wilbert, middenveld Thomas, Luca, Keanu en Aron en Patrick in de spits. Michael, Damian en Danny in de wissel. Toen richting het veld voor de warming up.

De scheidsrechter besloot Eendracht Arnhem de aftrap te willen geven, maar Eendracht gaf zelf aan dat wij mochten af trappen en zij kozen om te blijven staan en dus de eerste helft de wind tegen.

Eerste helft TEC G1- Eendracht Arnhem G1jm

De wedstrijd begon goed van onze kant. We konden elkaar goed vinden en het wachten was op de 1-0 en die kwam na een minuut of 10. Thomas liep weg van zijn tegenstander, gaf de bal voor en deze werd in eigen doel geschoten, waardoor we met 1-0 voor kwamen.

Op zoek naar de 2-0 en die kwam er ook door dat Thomas weer een bal goed aflegde en deze werd ingetikt door Patrick, die als een spits weer op de goede plek stond. Daarna kreeg Eendracht Arnhem een kans om er 2-1 van te maken, maar Nick kreeg de bal recht op zich afgeschoten door de nummer 6 van Eendracht Arnhem.

Wij waren aan zet, maar de keeper van Eendracht Arnhem hield zeker wel een paar goeie ballen tegen. Ook kreeg Eendracht nog een kans op de aansluitingstreffer maar Nick hield deze goed tegen. Nog vlak voor de rust maakte Keanu er 3-0 van door een goeie voorzet van Thomas.

Met een 3-0 stand de rust in.

Tweede helft TEC G1- Eendracht Arnhem G1jm

Jos vertelde dat het spel goed liep en in het begin van de tweede helft kwam Michael in de plek voor Thom als linksachter. Helaas gaf Eendracht Annhem aan met 8 tegen 8 te willen spelen omdat ze het fysiek niet aan konden want er waren net een paar spelers net pas hersteld van corona.

We begonnen aan de tweede helft. Er kwam wat meer ruimte om te voetballen omdat er 1 speler minder op het veld stond. We gingen richting de goal van Eendracht Arnhem om nog wat doelpunten er bij te maken. Uiteindelijk maakte we nog de 4-0 door Aron die de bal mooi in de kruising schoot.

Ook liepen de frustraties hoog op bij Eendracht Arnhem want de nummer 4 van hun schopte Aron van achter neer en schopte hij ook nog Luca op zijn knie. Luca werd goed verzorgd met ijs op zijn knie.

Dezelfde nummer 4 kreeg nog een kans om er 4-1 van te maken, maar Nick gooide zich er goed voor. De bal kwam echter weer voor de voeten van dezelfde nummer 4, maar deze hakte hij naast.

De laatste 10 minuten kwamen we niet meer in de problemen omdat er achterin goed werd verdedigd. Damain heeft goed gespeeld op het middenveld en heeft een hoop gaten dicht gelopen. We hebben weer lekker een potje gevoetbald.

Volgende week spelen we tegen Jonge Kracht G1, een thuiswedstrijd.

Huis Verkopen