TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G1 – DVV Delft G1

\Wedstrijdverslag TEC G1- Eendracht Arnhem G1jm

Oefenwedstrijd TEC G1 – DVV Delft G1

Na vorige week niet gevoetbald te hebben omdat Eldenia G1 niet wilde spelen, hadden we afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen DVV Delft G1. We waren zaterdag met 10 spelers; deze keer zonder Damian, want die had een verjaardag van zijn moeder en Patrick was geblesseerd.

Het was lekker weer om vandaag te voetballen  met een beetje wind. We deden een rondotje en Michael trapte Nick in en daarna nam Wilbert het over van Michael. Jos vertelde de opstelling voordat we begonnen aan de wedstrijd en ook zei Jos van: “Ga lekker ballen en maak er een leuke pot van!

Eerste helft

Toen de scheids aankwam, gaf hij dvv Delft g1 de bal en wij namen de wind in de eerste helft tegen.
Natuurlijk was de vraag hoe zouden we het gaan doen tegen dvv Delft want ook zij spelen 1e klasse 1 net als wij.

We begonnen best goed aan de wedstrijd. We kregen niet echt kansen maar we hadden wel de eerste 10 minuten het betere van het spel. Daarna nam dvv Delft het over en die gingen op zoek naar een doelpunt. Uit een corner schoot de speler van Delft de bal voor en deze kwam op de lat. Uit dezelfde corner kwam de bal voor de voeten van hun spits, maar deze schoot hij recht op keeper Nick af.

Daarna bleef Delft druk zetten op onze goal en toen maakten zij de 0-1. Richard wilde de bal terug spelen op Nick, maar hij raakte de bal ongelukkig op zijn bovenbeen en de speler van Delft gaf de bal voor op hun linksbuiten, die de bal in de kruising schoot achter Nick.

Na de 0-1 gaf de rechtsachter van Delft een steekbal, maar Nick schoot deze uit. DVV Delft maakte ook nog de 0-2. Nick kwam uit zijn goal, hij wilde de bal oppakken, maar hij liet de bal echter los, waardoor dvv Delft het goed uit speelde en Nick werd opnieuw gepasseerd door de spits van Delft. 

Nog vlak voor de rust werd het bijna nog 0-3. Nick wilde zich er voor gooien, maar de speler van Delft stiftte de bal over Nick heen, Wilbert hield de bal van de lijn en Keanu schoot de bal weg. Er werd nog geprotesteerd door Delft voor een strafschop, maar de scheids zei: Nee, doorgaan.
Met een 0-2 achterstand de rust in.

Tweede helft

Toen was het de beurt aan ons om in de tweede helft wat aan de achterstand te doen.
We gingen op zoek naar de 1-2 maar dvv delft stond goed te verdedigen en we kwamen er niet echt door. Er waren een paar afstand schoten van Michael en Aron maar deze stopte de keeper van dvv Delft.

Dvv Delft kreeg ook goeie kans om een goal te maken, maar Richard gooide zich er goed voor.
Met nog 15 minuten te gaan, maakten we de 1-2 door Thomas die de bal mee nam, Thomas schoot op de goal en de keeper van dvv Delft werd gepasseerd, omdat er te veel spelers van dvv Delft in de goal stonden, waardoor deze geen zicht had om de goal tegen te houden.

Toen kregen we een vrije trap tegen. Er stonden 3 man van ons in de muur, de aanvoerder van Delft schoot de bal zo hard, dat deze nog net niet het stadion uitvloog. Ook kregen ze nog een kans op 1-3, maar Nick hield de bal goed tegen. We probeerden nog de 2-2 te maken, maar helaas lukte dat niet meer omdat dvv Delft goed achterin stond te verdedigen.

Het was een leuke en sportieve wedstrijd. We hebben als team een goede tweede helft gespeeld en helaas wou de 2-2 er niet meer in. Ondanks dat Wilbert 3 weken niet mee heb kunnen trainen, heeft hij de wedstrijd helemaal uitgespeeld. Luca, Thomas, Keanu en Aron hebben op het middenveld goed gespeeld. Thom heeft het voorin goed ingevuld. Richard heeft achterin veel inzet geven en Michael deed het achterin goed.

Voor ons was dit een leuke oefenwedstrijd en hebben we nog lekker kunnen voetballen.
Volgende week zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen DZC 68 om 11:00 uur.