Wedstrijdverslag Ede Victoria G1 – TEC G1

Wedstrijdverslag TEC G1 - DZC'68 G1

Wedstrijdverslag 4de competitiewedstrijd Ede Victoria – G1-TEC G1

Vandaag een uitwedstrijd tegen Ede Victoria. We waren vandaag met 11 spelers. We mistten Thomas, Bart en Danny. Richard was weer terug van vakantie.

Eenmaal aangekomen in Ede kleedden we ons om en vertelde Jos de opstelling aan ons. Helaas wou Ede Victoria niet 9 tegen 9 spelen, want de trainer van Ede Victoria wilde dat niet omdat anders zijn plannetje niet werkte.

We begonnen met de warming up en Nick werd ingeschoten door Richard en Wilbert. Voor de wedstrijd begon, ging het hard regenen. Toen deed de scheids de toss Ede Victoria won de tos en zij besloten te blijven staan en wij kregen de eerste helft de bal.

Eerste helft

Toen de wedstrijd eenmaal begon, nam Ede Victoria het heft in handen en kregen zij de eerste kans, maar Nick hield deze tegen. Ede Victoria liet het er niet bij zitten en bleef maar maar druk zetten op onze goal. Twee corners van Ede Victoria gingen net over.

Toen stond een speler van Ede Victoria helemaal vrij. Nick hield deze er nog uit, maar uit de kluts kwam de bal voor de voeten van de speler van Ede Victoria en schoot deze in de goal. 1-0.

Met 1-0 de rust.

In de rust vertelde Jos dat we meer de bal onder controle moesten houden en de bal laag houden.

Tweede helft

In de tweede helft was het van beide kanten rommelig. Veel ballen vooruit en weinig kansen. Toen ging Ede Victoria in de aanval. Nick raapte de bal op en een speler van Ede Victoria schopte Nick tegen zijn arm aan. Na dat incident kwam er een hoge bal voor onze goal. Nick pakte de bal op en een speler van Ede Victoria schopte Nick na op zijn been. Nick had goed last, maar hij speelde de wedstrijd toch uit.

Keanu wou een bal weg koppen, maar kreeg schop in zijn gezicht van de rechts buiten van Ede Victoria. Daarna won Richard een sprintduel met een speler van Ede Victoria, Richard kreeg nog een elleboog en een natrap. Ook schold hij met een woord waar niemand van gediend was. Wij kregen op het laatst nog twee kansen, maar Jochem schoot tegen de paal en het schot van Aron werd van de lijn gehaald door de laatste man van Ede Victoria.

Ondanks dat we deze wedstrijd hebben verloren, hebben we toch ons best gedaan en kunnen we iedereen een compliment geven.

Ik wil alle spelers; Thom, Patrick, Keanu, Aron, Dirk, Richard, Wilbert, Luca, Damian, Jochem en Nick een compliment maken. We hebben ons best gedaan tegen Ede Victoria en vooral de laatste 15 minuten hebben we het geluk niet aan onze zijde gehad.

Volgende week zaterdag even een weekje vrij en 29 oktober spelen we een thuiswedstrijd tegen Union om 13:00

Huis Verkopen