Wedstrijdverslag oefenwedstrijd TGG G1 – TEC G1

TEC G1 - DZC'68 G1

Zaterdag 7 mei 2022 | TGG G1-TEC G1

Afgelopen zaterdag speelden we in Den Bosch een oefenwedstrijd tegen vv TGG. Met 9 spelers richting Den Bosch. Aron, Keanu, Danny en Patrick waren afwezig. Eenmaal aangekomen liepen we richting de kleedkamer om ons om te kleden en daarna gingen we richting het kunstgrasveld. De scheids wilde een kwartier eerder beginnen en dat was ook wel te begrijpen want hij zat al klaar op zijn stoel. Voordat we begonnen, vertelde Jos zoals gewoonlijk de opstelling: Nick op goal, achterin Wilbert, Richard en Michael, middenveld Thomas, Luca en Damian in de spits Thom.

Eerste helft

De scheids besloot ons de aftrap te geven. De eerste 5 minuten waren we niet helemaal scherp en TGG maakte het spel. TGG kreeg ook de eerste kans van de wedstrijd, maar Nick hield de bal er goed uit.

Na 15 minuten kwamen we meer in ons spel en kwamen we op 0-1. Damian kreeg de bal kreeg en schoot deze mooi in de hoek. Goal!

We hadden we nog kansen op 0-2, maar deze werden gestopt door de keeper van TGG. Uit het niets kwam TGG op 1-1. De bal werd hoog geven voor de goal, Nick twijfelde om eruit te komen en toen werd de bal over hem heen gekopt.

Na de 1-1 waren we nog slordig aan de bal, maar kwamen we toch nog op 1-2.

Met deze stand de rust in. Jos vertelde in de kleedkamer dat we veel beter konden en dat we niet scherp waren zo wisten we gelijk wat ons te doen stond.

Tweede helft

Na de peptalk van Jos begonnen we goed aan de tweede helft en kwamen we al snel op 1-3. Thomas gaf de bal mooi voor en deze werd vervolgens ingekopt door Thom. Na de 1-3 volgde ook nog eens de 1-4. Wederom een doelpunt van Thom.

Na 5 minuten werd het 1-5. Luca schoot de bal op de goal en de bal ging via de keeper in de goal. Opnieuw een cornerbal. Thomas gaf deze voor en deze werd met een halve omhaal in geschoten door Richard die via-via in de goal ging: 1-6. Daarna een opnieuw een aanval van ons en deze ging er ook eens in: 1-7.

Natuurlijk gaf Thomas een paar mooie assisten, maar hij maakte ook zelf de 1-8 door een assist van Thom.

Bij de tegenstander ging er een speler uit onvrede eruit, dus toen stonden ze nog met 7 spelers in het veld. Er lag veel ruimte voor ons en daar maakten we zeker gebruik van. Richard kon zo door lopen richting de goal, hij maakte deze mooi af door de bal op de goal te schieten en via de paal ging deze er in 1-9.

Het slotakkoord kwam van Luca, die een cornerbal van Thomas in kopte en de eindstand op 1-10 zette.

Voor ons was het weer lekker een potje voetbal en het weer zat mee.

14 mei hebben we een vrije zaterdag en 21 mei mogen we onze laatste competitiewedstrijd gaan spelen tegen Wendracht Arnhem g1jm.

Huis Verkopen