Wedstrijdverslag TEC G1 – ’t Harde G1

Wedstrijdverslag TEC G1 - 't Harde G1

11 september bekerwedstrijd TEC G1 – ’t Harde G1

Zaterdag stond thuis de bekerwedstrijd TEC G1 – ’t Harde G1op het programma. We waren weer compleet 11 spelers. Ondanks dat Damian een trap had gehad vorige week, was hij fit genoeg om te spelen.

Er was veel twijfel over wie er ons ging fluiten, want er werd aan gegeven dat we voor deze wedstrijd geen scheidsrechter zouden hebben. Eerst zou Thom ons gaan fluiten, maar gelukkig hadden we Gerrit die zei van als jullie geen scheids hebben, dan wil ik wel voor jullie fluiten zodat Thom gewoon lekker met ons mee kon doen.

Eerste helft

De scheidsrechter gaf aan dat de uitploeg mocht beginnen met aftrappen.
Toen we van start ging, ging het best wel moeizaam aan onze kant. We kregen hier en daar wat kansjes, maar ’t Harde opende de score doordat een speler wegdraaide bij onze verdediging, waardoor hij oog in oog stond met keeper Nick, die moest vissen.

We gingen in de achtervolging en maakten toch 1-2 door Thomas, die de bal in schoot, door een blunder van de keeper van ’t Harde.
Nog vlak voor de rust maakte we 2-2 door Keanu. Keanu zag dat het schot eerst nog gekeerd werd door de keeper, maar Keanu was alert en maakte er toch nog 2-2 van.

In de rust pepten we ons in de kleedkamer op en gingen we weer richting het veld.

Tweede helft

De wedstrijd was nog geen 2 minuten oud of een speler van ’t Harde schoot de bal op de goal, maar deze werd heel ongelukkig van richting veranderd waardoor we op 2-3 achter stand kwamen. 
We probeerden van alles om de gelijk maker te maken, maar het zat niet mee voor ons of de bal werd tegen de keeper aan geschoten of de paal zat ons in de weg. Ook kreeg ’t Harde nog ook genoeg kansen om er ook een paar erbij te maken, maar Nick hield veel tegen.

Met nog een kwartier te spelen in de tweede helft werd er muziek gedraaid, waardoor we de scheidsrechter niet meer konden horen en elkaar ook niet meer aan sturen.

Ik wil mijn teamgenoten toch een groot compliment maken, want we hebben echt ons best gedaan om deze wedstrijd te willen winnen, maar het zat niet mee.

Volgende week zaterdag naar Wierden om onze laatste bekerwedstrijd in de groep te spelen.

Huis Verkopen