TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G1 – DZC’68 G1

TEC G1 - DZC'68 G1

Zaterdag 23 april | TEC G1 – DZC’68 G1

Afgelopen zaterdag speelden we onze 8e competitiewedstrijd tegen DZC’68 uit Doetichem.
We waren deze keer met 11 man. Helaas was Keanu er niet bij vanwege een knieblessure.
Het was lekker weer het zonnetje scheen, alleen wel een frisse wind. We deden zoals van ouds een rondotje en Richard schoot Nick even warm. Toen de wedstrijd Tec 16-1-Rktvc 16-1 was afgelopen konden we richting het kunstgrasveld om ons daar verder op te warmen. Jos vertelde de opstelling aan ons. Helaas wou de trainer van DZC niet met 9 tegen 9 spelen.

Opstelling: Nick op goal, Michael, Richard en Wilbert achterin. Middenveld: Damian, Luca en Thomas. Spits: Patrick.

Eerste helft

Daarna gingen we nog even verder met een balletje trappen want DZC was nog even in de kleedkamer.
Toen deze uit de kleedkamer kwam gaven we elkaar een box om elkaar een fijne wedstrijd te wensen.
De scheidsrechter deed de tos en wij mochten kiezen.
Nick besloot de eerste helft de wind tegen te nemen en DZC mocht aftrappen. De wedstrijd kon beginnen.

Het was heel rommelig van onze kant. We schoten de ballen alleen maar omhoog en hielden hem niet laag. Vooral als je de wind tegen hebt, moet je de bal juist laag houden. Uit het niets kwam DZC op voorsprong. De bal werd gespeeld op de linksbuiten van DZC deze stond helemaal vrij en schoot deze bal achter Nick.

Toen wij met 0-1 achter kwamen, ging DZC het spelletje tijd rekken doen, vooral de aanvoerder en de nummer 3 van DZC gingen wel vaak op de grond liggen. We lieten het er niet bij zitten en gingen voor de 1-1.

Uiteindelijk kwam de 1-1 door Thom, die bal net nog kon aanraken en de keeper die te ver voor zijn goal stond werd makkelijk gepasseerd. Na de 1-1 bleef DZC het spelletje tijd rekken spelen want toen wij de 1-1 maakte bleef de aanvoerder lang in de goal liggen.

Toen liepen de frustraties hoog op bij DZC en schopte de aanvoerder van DZC Thomas na en na een schouderduel was er een opstootje. De aanvoerder van DZC en Thomas werden even 5 minuten er uit gestuurd omdat de aanvoerder van DZC natrapte en Thomas omdat hij verhaal kwam halen.
Met 1-1 de rust in.

Tweede helft

Jos zei in de rust: we gaan de bal laag houden, want het was geen voetbal meer met al dat hooghouden.
We gingen in de tweede helft met de wind in de rug en dat bleek goed te helpen. Want we speelden een goede 2de helft. We maakten de 2-1 door Thomas die bal in schoot op aangeven van Wilbert.
Na de 2-1 maakten we 5 minuten later de 3-1. Thom had de bal en gaf deze laag voor aan Thomas, die de bal in schoot.

DZC kwam niet meer aan voetballen toe en nog niet eens een minuut later maakte Thomas er 4-1 van.
Hij had de bal onderschept van een speler van DZC, liep weg bij deze en maakte hem zelf af door de bal in de hoek te schieten.

Na de 4-1 is de storm bij ons gaan liggen we kregen hier en daar nog wat kansen maar hier kwam niet zo veel kansen meer uit. In de tweede helft heeft Nick weinig te doen gehad omdat iedereen op het middenveld en achterin goed stonden dus een goeie team prestatie. Ook de scheidsrechter heeft een goede wedstrijd gefloten

Over 3 weken de laatste competitie wedstrijd tegen Eendracht Arnhem G1jm.