G1 wint Proxsys Toernooi

TEC G1 en TEC G2 gaan voor het kampioenschap

Vrijdag 30 december 2016 is er weer een mooi zaalvoetbaltoernooi gespeeld bij het Proxsys toernooi in Gorinchem. Wij hebben daar met onze G1 en G2 van sv TEC gestreden om het kampioenschap. De G-teams van sv TEC staan bekend als echte cupfighters en dat werd vandaag weer waargemaakt door als 1e en 2e te eindigen.

Alles gewonnen

Beide teams hebben tot aan de laatste wedstrijd (finale) geen wedstrijd verloren en zelfs geen enkel doelpunt tegen gekregen. Dat te bedenken dat Nick voor beide teams de wedstrijden heeft gekeept omdat de doelverdediger van de G2 verhinderd was. De laatste finalewedstrijd werd voor de G2 gekeept door Dirk die fantastisch stond te kiepen maar er toch 1e door moest laten. Nick hield het doel voor de 11e keer schoon wat dan ook het kampioenschap voor de G1 betekende. Het was een prachtige wedstrijd vol spanning en vechtlust. Ze wilden beide niet verliezen maar het bleef een sportieve wedstrijd. Voor de G1 was deze dag de man van het toernooi Thom die 14 keer het doel trof. Voor de G2 was dit Robbie met 12 keer.

Het was een prima georganiseerd toernooi waar ze zeker volgend jaar weer heen gaan om onze titel te verdedigen. Een mooie afsluiter voor beide teams in 2016. Volgende week 7 januari weer een mooi toernooi in Veldhoven waar wij als titelhouder onze eer gaan verdedigen.

Allemaal een prachtig uiteinde van 2016 gewenst en een mooi begin van 2017!

De begeleiders G-Teams sv TEC , Jos en Henk