Wedstrijdverslag Eendracht Arnhem G1jm – TEC G1

=Wedstrijdverslag Eendracht Arnhem G1 - TEC G1

23 oktober Competitiewedstrijd Eendracht Arnhem G1jm – TEC G1

Afgelopen zaterdag speelden we de derde competitiewedstrijd Eendracht Arnhem G1jm – TEC G1. We waren met 10 spelers; Thomas was er niet bij vanwege een vakantie in Frankrijk en het was de vraag of Damian en Luca erbij zouden zijn, want zij waren wat ziekjes. Gelukkig waren ze er gewoon bij, waardoor we met 10 spelers waren.

We gingen richting Arnhem. Een half uur rijden, dus je bent er zo. Toen we aankwamen, gingen we richting de kleedkamer om ons om te kleden.
Toen we op het gras veld aankwamen, deden we ouderwets warmdraaien, werd de keeper warm getrapt door Michael en later nam Wilbert het over.
Voor de scheids aankwam, vertelde Jos de opstelling en we speelden 9 tegen 9, waardoor we 1 wissel hadden, wat wel fijn was.

Toen de scheidsrechter er was, vroeg de scheids aan de keeper van ons of we wilden aftrappen of de kant kiezen. We kozen ervoor om een kant te kiezen en Eendracht Arnhem nam de aftrap.

Eerste helft

De eerste 15 minuten waren aan beide kanten rommelig en er werd van de ene kant naar de andere kant gespeeld. Daarna kregen we een paar mogelijkheden. Damian kreeg de bal voor zijn voeten en speelde deze naar Keanu, waardoor Keanu deze simpel kon intikken: 0-1. We kregen nog meer kansen om afstand te nemen, maar deze werden niet benut.

Eendracht kreeg een goeie kans, omdat de nummer 6 van Eendracht vrijstond en hij schoot op de goal, maar Nick hield deze bal er uit.
Toen de scheids floot voor de rust bleven wij op het veld en Eendracht ging richting de kleedkamer.

Tweede helft

Wij trapten af voor de tweede helft. Eendracht Arnhem nam het hef in handen en vooral hun standaard situaties waren gevaarlijk. Vooral de corner ballen. De eerste corner sloeg Nick weg, waardoor er een nieuwe corner kwam en de tweede ging er bijna in, maar de vingertoppen van Nick en de lat voorkwamen dat de stand op 1-1 kwam.

Daarna kwamen we wat beter in de wedstrijd en kregen we weer wat meer controle over de wedstrijd. Het bleef natuurlijk wel spannend, want het was maar 0-1, dus dan krijg de tegenstander wel wat meer hoop op een resultaat. Maar die droom van Eendracht Arnhem spatte uit één toen Aron de bal goed voor gaf aan Keanu, die er vervolgens 0-2 van maakte.

We gaven amper kansen weg, maar Eendracht Arnhem kreeg een vrije trap, die genomen werd door hun nummer 6. Hij schoot dwars door de muur heen op de goal, maar Nick hield deze bal tegen.

Vlak voor tijd maakten wij nog de 0-3. Opnieuw uit een voorzet van Aron, die Keanu goed aanspeelde en waardoor Keanu zijn hattrick compleet kon maken. Er werd ook hard gewerkt op het middenveld door Luca en Gerwin, die het goed deden. De achterhoede – Michael, Richard en Wilbert – gaf amper kansen weg. En tenslotte hadden we ook een goeie scheidsrechter, die ook goed floot.

Volgende week zaterdag spelen we tegen Jonge kracht G2, een thuis wedstrijd

Huis Verkopen