Wedstrijdverslag DZC 68 G1 – TEC G1

DZC 68 G1 – TEC G1 | Zaterdag 12-03-2022

Afgelopen zaterdag speelden we de vierde competitiewedstrijd DZC 68 uit in Doetinchem. 
We vertrokken met 10 man richting Doetinchem. Deze keer zonder Damian (ziek) en ook Danny was afwezig omdat hij – op eigen verzoek – liever niet meer met de uitwedstrijden meegaat.

Warm ontvangst bij DZC 68 & de opstelling

Eenmaal aangekomen, werden we goed ontvangen door de mensen van DZC 68. We werden naar kleedkamer 3 verwezen en we moesten onze spullen in een kluisje doen.

In de kleedkamer vertelde Jos de opstelling: Nick op goal, achterin Keanu, Richard en Wilbert, middenveld Thomas, Luca en Aron, in de spits Patrick. Michael en Thom in de wissel.

Even een warming gedaan op het kunstgrasveld wat voor ons weer betrouwbaar was. Toen we klaar waren met de warming up gingen we richting de catacomben en van daaruit het veld op. Het leek net of we de champions league finale speelde! De scheidsrechter deed de tos en de aanvoerder van DZC 68 koos de wind in de rug en wij kregen de aftrap.

Eerste helft

We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen veel kansen om een doelpunt te maken, maar die gingen er niet in. De aanvoerder van DZC 68 kreeg de eerste kans maar deze hield Nick tegen. Bij de tweede kans van DZC 68 kreeg de laatste man van DZC 68 veel te veel ruimte, waardoor hij zo kon doorlopen richting de goal… Gelukkig schoot hij de bal recht op Nick af.

Daarna maakten wij de 0-1 doordat Thomas goed wegliep bij zijn tegenstander. Vervolgens gaf hij de bal mooi voor en maakte Thom deze af met een intikker. De laatste 10 minuten ging het van onze kant iets minder, DZC 68 kreeg een vrije trap vlak bij de cornervlag. De aanvoerder gaf de bal voor en deze kwam uit de kluts voor de voeten van een speler van DZC 68, die deze vervolgens makkelijk inschoot: 1-1.

Tweede helft

In de rust vertelde Jos dat we ons niet mee moeten laten slepen door het geschop en het gescheld van DZC 68, want daardoor zouden we uit de wedstrijd gehaald worden. Dat was een mooie peptalk want de tweede helft ging goed van onze kant.

Michael kwam in de ploeg voor Keanu en Michael gaf een bal goed over de grond richting Aron die de bal goed meenam en laag in de hoek inschoot zodat we met 1-2 voor kwamen.
Toen maakte de aanvoerder een overtreding op Luca en we kregen een vrije trap mee. Jos riep dat Richard deze moest nemen en deze schoot Richard mooi in de kruising waardoor we met 1-3 voor kwamen!

DZC 68 liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. De aanvoerder gaf de bal voor en deze werd nog aangeraakt door Nick, maar kwam vervolgens voor de voeten van de speler van DZC 68 waardoor ze de 2-3 maakten. Keanu maakte 3 minuten later gelijk de 2-4 door de bal goed in de korte hoek te schieten. DZC68 kwam niet meer van hun eigen helft af, want zij zaten er door heen.

We maakte nog de 2-5. Aron gaf de bal voor en Patrick maakte – na 10 grote kansen te hebben gehad om een goal te maken, deze wel af door de bal in de hoek te schieten.

We hebben afgelopen zaterdag als team een goeie prestatie neergezet! Vooral de 2de helft was heel goed van onze kant omdat we goed samen speelden. Luca heeft ook een prima wedstrijd gespeeld door de aanvoerder goed weerstand te bieden. Wilbert heeft zijn tegenstander geen kans gegeven om een doelpunt te maken.

TEC G1 – Eendracht Arnhem G1JM

Volgende week zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen Eendracht Arnhem G1jm om 11:00 uur.

Huis Verkopen