G-afdeling TEC in het nieuw gestoken

G-afdeling TEC in het nieuw gestoken door sponsoren
G-afdeling TEC ontvangt nieuwe kleding

Woensdag 6 maart 2019

Een mooi moment voor de G-Afdeling van sv TEC. Deze avond werden o.a. de nieuwe wedstrijdtenues uitgereikt aan de teams door Heidi van Dijkhuizen namens van Dijkhuizen en Daan Disveld namens EB Diensten.

Het zijn schitterende tenues geworden van het sportmerk Quick, die wat nostalgisch maar vooral stoer aandoen. Dit past precies van onze vereniging.

Verder hebben de spelers een sweater gekregen van Livelo uitzendbureau. Deze sweaters gaan onze spelers dragen als we naar de wedstrijden gaan. Daarbij ook de voor de begeleiders sweaters, schoenen en jassen met daarop de logo’s van de Zwaluwen Jeugd Actie en Gehandicaptenfonds, die onze G-afdeling steunen om activiteiten mogelijk te maken.

Dit alles onder toeziend oog van 3 bestuursleden van sv TEC die ontzettend trots zijn op deze G-Afdeling en wat ze allemaal presteren. Zeker nu ze er zo super gaan bijlopen.

Voor de belangstellende, aanstaande zaterdag om 11.00 voetbalt onze G2 thuis in dit nieuwe tenue. We willen als begeleiders en spelers al deze sponsors bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Wij gaan dit met trots dragen en hopen mooie prestaties hierin te gaan halen.

G-afdeling TEC in het nieuw gestoken door sponsoren
G-afdeling TEC in het nieuw gestoken door sponsoren

Meer foto’s vind je op de Facebookpagina van onze G-teams.