Wedstrijdverslag Eendracht Arnhem G1G – TEC G1

Eendracht Arnhem G1G - TEC G1

Eendracht Arnhem G1G – TEC G1 (2-6)

We waren met 10 man sterk, deze keer zonder Henry. Eenmaal aangekomen in Arnhem hadden we veel zin om te voetballen. We gingen richting het veld om ons warm te draaien. Het veld was zeiknat, dus de bal rolde erg door op het grasveld dus we moesten goed op letten.

Eerste helft

Toen kon de wedstrijd beginnen. Wij kozen de kant en Eendracht Arnhem trapte af.

De eerste 10 minuten was even aftasten en kregen beide teams kregen niet echt kansen. Uit het niets maakte wij de 0-1 door een goeie voorzet van Aron, die de bal goed binnenhield, zodat Gerwin de bal mooi kon intikken.

Na de 0-1 viel snel ook de 0-2. Deze keer was het Thomas, die het maar eens probeerde van afstand en de keeper liet de bal door zijn handen glippen, waardoor we met 2 doelpunten voor stonden.

Eendracht Arnhem liet het er niet bij zitten en ze kwamen terug tot 1-2 door een inschattingsfout van Nick, die werd gepasseerd door de aanvaller van Eendracht waarna hij zijn kans beheerst afmaakte.

Na de 1-2 kreeg Eendracht Arnhem een vrije trap endeze keer hield Nick de bal goed uit de goal. Net voor de rust maakte Keanu er 1-3 van door de bal ook maar eens op de goal te schieten en opnieuw gleed de bal door de handen van de keeper heen.

Tweede helft

De 2de helft begonnen wij met de aftrap. Er waren over en weer kansen voor beide ploegen. Een kwartier lang was het spel in evenwicht totdat er een kans kwam voor Eendracht Arnhem. De bal werd in de verre hoek geschoten, maar Nick wist deze goed te keren. Daarna kregen wij een vrije trap tegen. Richard zou een overtreding hebben gemaakt, maar er was weinig aan de hand. De beste man van Eendracht ging achter de bal staan en hij schoot de bal in de verre hoek raak zodat de stand op 2-3 kwam.

Nadat we weer hadden afgetrapt, maakten we er 2-4 van door een mooie paas van Thomas, die de bal op Keanu gaf en deze schoof hij met een lage schot voor een verschil van 2 doelpunten.

De laatste 5 minuten gaven wij gas en dat leverde 2-5 op door een laag schot van Aron, die de bal door de benen van de keeper in het doel schoot.

Het slotakkoord was voor Thomas, die een solo maakte en uit een onmogelijke hoek maakte hij er 2-6 van!

Als team een mooi resultaat en de 3 punten mee naar Tiel!

Over 2 weken als het goed is de topper tegen Jonge Kracht G1, een thuiswedstrijd.

Huis Verkopen