Actueel
TEC 1 juni 100 jaar!
Trainers & begeleiders gezocht voor onze G-afdeling

Seizoenkaart TEC

Seizoenkaart TEC 2023-2024

Met je seizoenkaart kun je alle thuiswedstrijden in de competitie van de Derde Divisie bezoeken. Wedstrijden die TEC in toernooiverband speelt, zoals de TOTO KNVB Beker en de Harry Hamstra Cup in de voorbereiding op het seizoen 2023-2024, vallen buiten je seizoenkaart. Dat is zo bepaald door de organisatie van deze toernooien en daar hebben wij als club geen invloed op.

Jubileumactie Seizoenkaart TEC 2023 – 2024

Jubileumactie Seizoenkaart TEC 2023-2024

TEC bestaat in juni 2024 100 jaar! Dat willen we vieren en delen met al onze leden, supporters, vrijwilligers en sponsors. Hoe? Dat vertellen je later. Maar om het jubileum alvast in te luiden, hebben we een speciale jubileumactie voor onze Seizoenkaart. Je koopt je Seizoenkaart TEC 2023-2024 nu voor 100,-! Dat zijn 17 competitiewedstrijden voor nog geen € 6,- per wedstrijd.

Seizoenkaart = niet-spelend lidmaatschap

Als seizoenkaarthouder van TEC ben je ook lid van TEC (niet-spelend), dus ben je ook van harte welkom op bijvoorbeeld de Algemene Ledenvergadering (Donderdag 31 augustus 2023 staat er weer één op de agenda) en de Nieuwjaarsreceptie en blijf je lid van TEC (aaneengesloten) dan ontvang je bij jubilea (15 jaar lid, 20 jaar lid, 25 jaar lid, 40 jaar lid, etc.) de unieke TEC-jubilarisspeld.

Betaling Seizoenkaart TEC via NIKKI

Binnenkort ontvang je een e-mail van NIKKI. TEC werkt met NIKKI samen op het gebied van de inning van contributie en de betaling van de seizoenkaarten. In de eerste e-mail van NIKKI vind je een iDEAL-betaallink, waarmee je je seizoenkaart kunt betalen. Je kunt het bedrag in één keer voldoen dan betaal je in één keer €100,-.

Ook biedt NIKKI de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Betaal je in termijnen, dan rekent NIKKI daar servicekosten voor. Deze servicekosten komen boven op de aanschafprijs van je seizoenkaart. Deze servicekosten bedragen 10% van je contributie, met een maximum van € 19,- per lid, per seizoen.

Om je seizoenkaart in ontvangst te kunnen nemen, heb je in ieder geval één betalingstermijn voldaan of heb je het gehele bedrag in ene voldaan.

Samen het nieuwe seizoen in en op naar 100 jaar!

Huis Verkopen