Luc van Meurs is Tweede Paasdag Pupil van de Week bij TEC – Hoek

Luc van Meurs is Pupil van de Week

Na het gelijkspel tegen UNA zaterdag zal onze selectie er op gebrand zijn om Tweede Paasdag de drie punten in de wedstrijd tegen HSV Hoek in de wacht te slepen. En volgens een goede oude voetbalwet, behaal je 3 punten alleen door te winnen en winnen doe je alleen door meer te scoren dan de tegenpartij. Dus dan is het logisch dat bij de keuze voor de Pupil van de Week wordt gekeken naar een jonge spits, die alles van scoren weet. eEn dan kom je al snel uit bij Luc van Meurs! Luc speelt in de JO10-2, getraind door Hicham. Hij speelt als spits en is inmiddels topscorer van zijn team.

Luc speelt nu anderhalf jaar bij TEC en gaat altijd met veel plezier trainen en naar de wedstrijden. Luc heeft een neusje voor de goal; tijdens iedere wedstrijd weet hij wel de paal of lat te raken. Hij is ook nog eens heel snel. Met of zonder de bal aan zijn voet, hebben alle tegenstanders grote moeite om Luc bij te houden. Ook thuis gaat hij vaak met zijn vrienden buiten voetballen en bij slecht weer gaat hij met zijn vrienden lekker gamen.

Luc voetbalt niet alleen graag, hij kijkt er ook met veel plezier naar. Het liefst naar zijn favoriete club: Feyenoord. Hij is dan ook regelmatig te vinden in de Kuip om de wedstrijden van zijn Feyenoord te zien. Zijn grote droom is dan ook niet moeilijk te raden! Ooit hoopt Luc zelf een keer in een volle Kuip te mogen spelen en dan maakt hij hopelijk net zoveel doelpunten als zijn favoriete speler Santiago Gimenez. Gezien het neusje voor de goal, die Luc nu al heeft, gaat dat zeker lukken

De keeper van Hoek is reeds gewaarschuwd. Hopelijk kan hij zijn zenuwen voor zijn confrontatie met Luc de baas blijven tijdens de lange busrit naar Tiel. Voor ons is het zo klaar als een klontje: Luc stapt maandag als winnaar van het veld. Hopelijk doet goed voorbeeld volgen!

Veel plezier Luc, we wensen je een hele leuke voetbalmiddag!

Huis Verkopen