Djaysen Duncker Pupil van de Week bij TEC – Barendrecht

Djaysen Duncker Pupil van de Week bij TEC – Barendrecht

Zoals vrijwel elke week staat er zaterdag voor TEC weer een echte kraker op het programma. Aanstaande zaterdag treft TEC om 15.30 uur Barendrecht, dat met SteDoCo volop in de titelstrijd verwikkeld is. Met het oog op nacompetitie én zelfs nog kans op de kampioenstitel heeft TEC aanstaande zaterdag maar één opdracht: WINNEN!

Gelukkig voor TEC is Djaysen Duncker deze week Pupil van de Week. Djaysen kan als onmisbare verdediger en keeper niet alleen de verdediging van handige tips voorzien, maar ook onze keepers. Daarnaast weet Djaysen precies hoe het voelt om te strijden voor het kampioenschap. Met zijn team is hij in de afgelopen periode kampioen geworden.

Djaysen voetbalt pas sinds het afgelopen seizoen bij TEC en er zijn weinig mensen bij TEC die hem niet zullen herkennen. Met zijn stoere Mohawk-kapsel herken je Djaysen direct. Ondanks dat Djaysen nog niet lang bij TEC voetbalt, is hij nu al de onmisbare verdediger voor trainer Franck Augustin en zijn team jo10-1.

Geen sliding is Djaysen te gek. En waar de bal is, daar is Djaysen. Dus met zijn snelheid zit het ook wel goed 😉 Djaysen is bijna elke dag te vinden op het terrein van TEC. Voetballen is zijn lust en leven en tijdens vriendschappelijke spelletjes zal hij altijd in het doel staan. Daarom kun je Djaysen ook regelmatig spotten als keeper bij de Jo11 onder leiding van Tayeb. De favoriete speler van Djaysen is dan ook makkelijk te raden: nummer 1 Nino Walbeek!

Kom allemaal onze Djaysen aanmoedigen zaterdag a.s. bij aanvang van de wedstrijd om 15:30!

Wij wensen Djaysen heel veel plezier aanstaande zaterdag. En zet ‘m op! 💪🧡🤍⚽🔥

Huis Verkopen