Actueel
Trainers & begeleiders gezocht voor onze G-afdeling

Perszaken

s.v. TEC, Tweede Divisie

Bij TEC hechten we veel waarde aan goede contacten met de pers. Daarom streven we naar een open omgang met de pers en proberen we een goede werkomgeving te faciliteren aan journalisten, verslaggevers en fotografen.

Accreditatie

Voor een goede samenwerking met de pers vragen wij daarom of journalisten, verslaggevers en fotografen vooraf hun aanwezigheid kenbaar willen maken. Zeker nu we werken met een verplichte registratie voor de wedstrijden in verband met corona.

Maak je aanwezigheid kenbaar door een mail te sturen naar redactie@svtec.nl. Dan nemen wij contact met je op over de registratie van je bezoek.

Persruimte

Voor de pers stellen wij een ruimte beschikbaar. Deze ruimte bevindt zich vlak bij de kleedkamers en bestuursruimte en staat ook bekend als het wedstrijdsecretariaat. De persruimte is op wedstrijddagen één uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. Journalisten, verslaggevers en fotografen kunnen zich hier melden. In de persruimte is er voor de wedstrijd en tijdens de rust koffie en thee verkrijgbaar. In de persruimte zijn ook de opstellingen beschikbaar.

Fotografen

Fotografen hebben bij TEC de mogelijkheid om tijdens de wedstrijd plaats te nemen op het hoofdveld. Om toegang te krijgen tot het hoofdveld hebben fotografen een fotografenhesje nodig. Zo’n hesje is voor de wedstrijd beschikbaar in de persruimte. Zonder dit hesje wordt er geen toegang tot het hoofdveld verleend.

Vragen?

Neem contact op met Natasja Jansen via redactie@svtec.nl of 06 24 44 11 28