🖤 |  Jan de Blank overleden

🖤 |  Jan de Blank overleden

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Jan de Blank is overleden.

Jan was een trouwe supporter van TEC. Zowel thuis als uit was Jan – met zijn oranje TEC-pet op – tot op het laatste moment bij de wedstrijden van TEC langs de lijn te vinden. Ook binnen de lijnen was Jan geen onbekende. Tegenstanders hadden het in het veld maar wat moeilijk met Jan, die bekend stond als een onverzettelijke verdediger. Jan de Blank was al lid sinds 10 november 1972 van onze club.

We gaan Jan missen langs de lijn en wensen zijn familie, nabestaanden, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit grote verlies.

De crematieplechtigheid vindt plaats op donderdag 27 juni om 14.00 uur in de aula van crematorium De Linge, Medelsestraat-Oost 20 te Tiel.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer van het crematorium.

In plaats van bloemen graag een gift voor KWF Kankerbestrijding, hiervoor zullen collectebussen aanwezig zijn.

Correspondentieadres: De Vier Gravinnen 174, 4001 RZ Tiel

Laatste eer bewijzen

In overleg met de familie plaatsen we de rouwkaart van Jan de Blank en willen we graag – mede namens de familie – een oproep doen om Jan de Blank, TEC’er in hart in nieren de laatste eer te bewijzen.

Aanstaande donderdag 27 juni zal Jan de Blank tussen 13.00 en 13.15 uur nog 1 maal langs zijn geliefde TEC gaan. Jan was een man met een oranje-wit hart, wat zou het mooi zijn om voor hem nog 1x wat terug te doen. Daarom willen we donderdag bij de toegangspoort van TEC (parkeerterrein) Jan een laatste eer bewijzen samen met mede-TEC’ers. We verzamelen om 12.45/12.55 bij toegangspoort van TEC op het parkeerterrein.

Huis Verkopen