TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Oefenwedstrijd TEC – Jong FC Utrecht niet toegankelijk voor publiek

Oefenwedstrijd TEC - Jong FC Utrecht | Vrijdag 16 juli 2021

Oefenwedstrijd TEC – Jong FC Utrecht toegankelijk op uitnodiging

Aanstaande vrijdag speelt TEC een oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Helaas is door de verscherpte coronamaatregelen het aanstaande vrijdag niet mogelijk om de wedstrijd toegankelijk te maken voor publiek en kunnen we alleen een beperkt aantal genodigde gasten toe laten op het sportpark.

We hebben gekeken naar allerlei opties om de wedstrijd toegankelijk te maken voor publiek, maar gezien de vereisten en de capaciteit van ons sportpark, hebben we jammer genoeg geen werkbare oplossing kunnen vinden, die ook voldoet aan alle eisen. Voetbalwedstrijden vallen in de categorie evenementen, waardoor we tijdens deze oefenwedstrijd gebruik moeten maken van vaste zitplaatsen (placering), waarbij iedereen op anderhalve meter afstand van elkaar moet zitten. Wanneer we deze maatregel toepassen op onze tribune, blijft er een zeer beperkt aantal zitplaatsen over.

Ook is er gekeken naar de mogelijkheid om stoelen langs de het veld achter de boarding te plaatsen, zodat we op die manier meer mensen toe kunnen laten, maar het is vrijwel onmogelijk om zittend vanachter de boarding de wedstrijd te zien en te volgen (staan voor de stoel is niet toegestaan). Na alle mogelijkheden bekeken te hebben, moeten we jammer genoeg concluderen dat we de wedstrijd van aanstaande vrijdag besloten moeten houden en de wedstrijd alleen toegankelijk is voor 40 genodigde gasten.

We vinden het echt ontzettend jammer dat we geen publiek kunnen toe laten.

Samenvatting TEC – Jong FC Utrecht

Het is aanstaande vrijdag niet mogelijk om de wedstrijd te streamen, wel is er aanstaande vrijdag een cameraman aanwezig die de wedstrijd zal filmen. De wedstrijd is vervolgens terug te kijken op ons YouTube-kanaal via: YouTube-kanaal TEC of op de homepage van onze website.