TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Aanstaande dinsdag oefenwedstrijd TEC – FC Breukelen (met registratie)

Oefenwedstrijd TEC - FC Breukelen

Eigenlijk zou TEC dinsdagavond in Hoornaar een oefenwedstrijd spelen tegen STEDECO, maar deze werd afgelast. Daar voor in plaats speelt TEC dinsdag 10 augustus thuis een oefenwedstrijd tegen FC Breukelen.

De wedstrijd begint aanstaande dinsdag om 20.00 uur. Registratie is voor deze wedstrijd noodzakelijk.

Registreren

Registratie voor deze wedstrijd verloopt, net als bij eerdere wedstrijden, via Eventbrite. Tickets voor de oefenwedstrijd TEC – FC Breukelen zijn te verkrijgen via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tec-fc-breukelen-oefenwedstrijd-166433461965

Mocht het echt niet lukken met registreren, dan is het zaterdag voor (onze) oudere supporters en anderen bij wie het niet is gelukt, bij binnenkomst mogelijk om een registratieformulier in te vullen.

Ophalen ledenpas, donateurspas en seizoenkaart

Dinsdagavond is het ook weer mogelijk om je ledenpas, donateurskaart of seizoenkaart. Dit kan bij de kassa van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Ook bestaat er de mogelijkheid om de contributie ter plaatse te pinnen of te betalen middels een betaalverzoek.

Let op, zonder betaling wordt er geen seizoenkaart uitgegeven!

Een nieuwe seizoenkaart kan natuurlijk wel!

Aanschaf seizoenkaart TEC

Aanstaande dinsdagavond is het mogelijk om bij de kassa van TEC je nieuwe seizoen te bestellen. Met een reeks mooie overwinningen van deze sterke selectie op een rij (waaronder TEC – Jong FC Utrecht 3-0, FC Den Bosch – TEC 0-1, TEC – GVVV 2-1, TEC – PEC Zwolle 021 3-3) belooft het een erg mooi seizoen te worden. Dat wil je niet missen, toch?

Natuurlijk kun je je seizoenkaart ook gewoon online bestellen via https://bit.ly/3jqVHMK.