Actueel


TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Mini’s

Minivoetbal bij TEC

De mini’s zijn kinderen in de leeftijd (van bijna) 4 tot 6 jaar. Bij deze jongste spelertjes is plezier in het voetbal het allerbelangrijkste. Samenspelen is iets wat kinderen van deze leeftijd steeds meer leren, daar helpen wij ze ook bij. Aan de hand van eenvoudige oefeningen leren ze spelenderwijs met de bal omgaan en samen te spelen. We eindigen altijd met een wedstrijd.

De mini’s trainen één keer in de week op zondagochtend om 10.30 uur voor jongens en meisjes. Mini’s spelen geen competitie, in plaats daarvan spelen ze vriendschappelijk, of tegen elkaar.

Interesse? Kom gewoon eens kijken…
Direct aanmelden en lid worden? Dat kan hier

🧡⚽ Volg onze mini’s op Facebook! ⚽ 🧡

Voetbal mini Tiel TEC | Kaboutervoetbal

Aanmelden

Voor het lidmaatschap van onze mini’s vragen we een bijdrage van 74,00 euro aan contributie per jaar (actie). Nieuwe mini’s ontvangen na de betaling van de contributie het officiële TEC-kledingpakket gratis. Het kledingpakket bestaat uit: Trainingspak + tenue TEC (oranje shirt/witte short) incl. TEC logo.

Lid worden? Je kunt je hier digitaal aanmelden: Aanmelden als lid

Print je het aanmeldformulier liever uit om het in te leveren of op te sturen naar de club, download dan het formulier via onderstaande link/button.