Actueel


TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Lid worden van s.v. TEC

Contributie TEC Tiel 2021-2022Lid worden van s.v. TEC - Lid worden van TEC, Tielse voetbalclubLid worden van s.v. TEC

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt het (onderstaande) formulier online invullen of uit printen en inleveren bij ons secretariaat op ons sportcomplex. Ook kun je het inschrijfformulier per post opsturen of per mail naar info@svtec.nl.

Stuur je het inschrijfformulier per post, stuur het dan naar:

Ledenadministratie TEC
Laan van Westroijen 5
4000 AX Tiel

Om lid te worden van onze voetbalvereniging betaal je eenmalig een bedrag van € 12,50 aan inschrijfgeld.

Jeugdleden & Seniorenleden

Bij TEC maken we onderscheid tussen jeugdleden en seniorenleden. Ben je minderjarig (dus jonger dan 18) dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke verzorgers nodig om lid te worden. Laat daarom je ouders of wettelijke verzorgers het inschrijfformulier invullen en ondertekenen.

Contributie

De inning van ons contributiegeld hebben we uitbesteed aan ClubCollect. Onze penningmeester en ledenadministratie zijn voor onze leden altijd het aanspreekpunt. (Wil je meer weten over de samenwerking van TEC met ClubCollect? Kijk dan hier…)

Alle zaken met betrekking tot de ledenadministratie worden geregeld door Wim van Eldik. Wim is te bereiken via: wimvaneldik@svtec.nl.

De contributie voor het seizoen 2021-2022

Contributie TEC Tiel 2021-2022

Contributie betaal je altijd tot en met het einde van het seizoen (juni 2022). Beëindig je je lidmaatschap eerder dan is er geen recht op restitutie van de betaalde contributie. 

Inschrijfformulier

Wil je je online inschrijven, maak dan gebruik van ons online inschrijfformulier.

Print je het inschrijfformulier liever uit, gebruik dan dit inschrijfformulier. Print het uit en lever het in of stuur het op.