Actueel
TEC 1 juni 100 jaar!
Trainers & begeleiders gezocht voor onze G-afdeling

Kledingshop sv TEC

TEC werkt samen met het kledingmerk Patrick. Hierdoor hebben wij een kledingshop waar je terecht kunt voor al je kleding van sv TEC. Van t-shirts tot sokken, in onze webshop vind je van alles. Dus als je nog kleding, tassen of andere accessoires nodig hebt of cadeau wilt doen, dan kan dit via onze webshop!

Klik hier voor > WEBSHOP SV TEC


Bestelinfo kledingshop sv TEC

Leden van sv TEC, ouders en fans kunnen al hun Patrick-kleding tegen een zeer scherpe prijs bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is bij het bestellen van je kleding, etc de kortingscode svtec in te vullen. De kortingscode vul je in een speciaal vakje op de betalingspagina in. Let op: als je dit vergeet, kun je achteraf je korting niet meer claimen en loop je 25% korting mis.

Je kunt je kleding met het clublogo van TEC laten bedrukken. Bij welke kleding dit mogelijk is zie je bij je bestelling. Het bedrukken kost €2.49 per item. Deze drukkosten worden automatisch bij de bestelling in je winkelmandje gezet.

Alleen onbedrukte kleding kan worden geretourneerd. De voorwaarden voor het retourneren en hoe je een artikel retour stuurt, lees je hier… De verzendkosten voor het retourneren betaal je zelf.

Door artikelen via onze kledingshop sv TEC te kopen, ontvangt onze club provisie. Dus je steunt de club door jouw sportartikelen bij Kledingshop sv TEC te bestellen! 

Samenwerking sv TEC – Patrick

In mei van dit jaar zijn het kledingmerk Patrick en sv TEC een 4-jarige samenwerking aangegaan. Daardoor ontvangen alle actieve leden een wedstrijdtenue en ook trainers, leiders en anderen met een functie bij de club worden in de kleding gestoken. Op het wedstrijdshirt prijkt, op uitzondering van het wedstrijdtenue van TEC 1, het logo van de Businessclub. Door deze constructie dragen alle sponsors van de businessclub van TEC nu indirect bij aan alle kleding en materialen van alle teams. 

Huis Verkopen