Actueel
TEC 1 juni 100 jaar!
Trainers & begeleiders gezocht voor onze G-afdeling

Kees Heemskerk

Naam: Kees Heemskerk
Positie: Keeper
Geboorteplaats: Zaandam
Geboortedatum: 
2 mei 1991
Lengte: 1,94m
Bij club sinds:1 februari 2021
Rugnummer:01Kees Heemskerk

De 29-jarige keeper is geboren in Zaandam en startte zijn voetballoopbaan bij PSCK (het latere SC Hercules Zaandam). Vervolgens doorliep hij zeven jaar de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij in het buitenland op avontuur ging. Heemskerk vertrok naar de Verenigde Staten waar hij collegevoetbal ging spelen, waar hij vervolgens uitgenodigd werd voor de Major League Soccer Player Combine, een vierdaagse trainingsstage voor talenten voor de Major League Soccer 2014. In de lente van 2014 verruilde hij de Verenigde Staten voor de Noorwegen, waar hij 5 maanden in de 1. Division speelde en vervolgens de overstap maakte naar FC Den Bosch.

In de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard maakte Heemskerk op 24 oktober 2014 zijn debuut voor FC Den Bosch. Heemskerk hield het doel van FC Den Bosch schoon en FC Den Bosch won de wedstrijd met 1-0. In vier seizoenen verdedigde Heemskerk 120 keer het doel voor FC Den Bosch, waarin 2018 zijn contract afliep. Heemskerk maakte de overstap naar RKC Waalwijk, waar hij in januari 2019 een contract tekende. In februari 2021 trad Heemskerk toe tot de selectie van TEC.


  • Kees Heemskerk | Keeper TEC
  • Kees Heemskerk | Keeper TEC
  • Kees Heemskerk | Keeper TEC
  • Kees Heemskerk | Keeper TEC
  • Quick Boys - TEC Jack's League

TEC Selectie 2021/2022

Selectie TEC 2021-2022
Bovenste rij van links naar rechts: Roël Fränkel, Ramon Schenkhuysen, Basil Camara, Mathijs Swaneveld, Saverio Zondag, Junior Ebobo, Thijs Schuurmans, Luca de Rosa. Middelste rij: Andre van Merkenstein, Bo van Essen, Rick Mulder, Barry Beijer, Rodney Klooster, Tom van der Neut, Anass Aamri, Jesse van Baal, Kees Muller. Onderste rij: Kevin Sterling, Gino Bosz, Jean Ruben Desrosiers, Léon Hese, Hans van de Haar, Vincent Grizell, Dilivio Hoffman, Gijs Hovius, Thomas Prinsen. Niet op foto: Guido van Rijn, Denis Mahmudov, Kubilay Köylü, Mike Vreekamp (C), Max Boonstoppel, Tufan Özbözkurt

Selectie SV TEC

De selectie van TEC bestaat dit seizoen uit:Staf 2021-2022

Technische staf

Medische staf

Huis Verkopen