TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd TEC MO-13 – Tricht MO-13

Competitiewedstrijd TEC MO13-1 vs Tricht MO13-1

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd TEC MO-13 – Tricht MO-13

Dinsdag 4 december speelden wij thuis met de MO-13 de inhaalwedstrijd tegen Tricht MO-13. Helaas moesten wij het ook deze wedstrijd nog doen zonder de geblesseerde Indy. En tijdens de warming up kwam daar nog bij dat onze centrale verdediger Selena niet fit genoeg was om te starten. We moesten direct dus al wat dingen verschuiven in onze opstelling. Toen de wedstrijd van start ging was dan ook wel te merken dat er een paar meiden moesten wennen aan een andere positie in het veld. De eerste helft werd er niet zo goed door ons gevoetbald. Wij waren niet goed aan de bal en de duels werden vaak verloren waardoor onze tegenstander een groot deel van de helft de bovenliggende partij was zonder dat ze grote kansen kregen.

Onze grootste kans van de eerste helft kwam tot stand toen verdediger Emma in de spits ging spelen. Emma kreeg de bal voor haar voeten en haalde hard en geplaatst uit, helaas spatte haar schot uiteen op de paal. De kleedkamer werd opgezocht met een 0-0 stand.

Tweede helft:

Aan het begin van de tweede helft stond het een stuk beter en zetten wij  ook veel beter druk,  waar de tegenstander veel moeite mee had. Aan de bal was het een stuk beter en de duels werden vaker gewonnen. Het wachten was op kansen en een doelpunt. Die kansen kwamen er ook: Anouk, Jada, Aymee en Emma kregen kansen, maar hun schoten gingen er helaas niet in. Aan de andere kant was het even schrikken toen een speelster van Tricht de bal hard op de lat schoot.

GOAL!!!!

Wij gingen steeds meer druk naar voren zetten om zo het doelpunt te forceren. Zo nu en dan kwam Tricht er nog gevaarlijk uit met een counter, maar dat werd goed dicht gelopen door onze verdedigers. Ongeveer 5 minuten voor tijd werd er een flinke overtreding gemaakt op Jada en kregen wij een vrije trap op een mooie plek recht voor het doel. Selena ging achter de bal staan en haalde hard uit richting doel. De keepster van Tricht liet de harde bal door haar handen glippen en uiteindelijk ging deze over de lijn 1-0!

Tricht zette daarna nog even aan en werd met een paar hoekschoppen nog wat gevaarlijk, maar deze werden goed verdedigd. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd was misschien wel de mooiste actie van de avond te zien, bij een hoekschop voor Tricht viel de bal voor de voeten van Aymee en zij zette een mooie dribbel op snelheid in. Zij vloog met de bal aan de voet 3 tegenstanders voorbij en kwam goed naar binnen alleen op de keepster af, maar op dat moment floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

4e plek

Al met al niet onze beste wedstrijd, maar wel weer 3 belangrijke punten waardoor onze meiden weer een plaatsje klimmen naar een knappe 4e plek in de competitie met nog uitzicht op een top 3 klassering. En daar zijn wij natuurlijk super trots op!

Video’s van de wedstrijd vind je hier.