TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Het is stil aan de overkant…

Wilhelmina J015-1 - TEC JO15-1

Wedstrijdverslag Wilhelmina J015-1 – TEC JO15-1 (1-3)

Vandaag stond de derde competitiewedstrijd op het programma: Wilhelmina J015-1 – TEC JO15-1. Een bijzondere wedstrijd zonder publiek. Best wennen om alleen op de tribune te zitten en verslag te mogen maken. Ondertussen de stand blijven doorgeven via de app valt dan niet altijd mee als er zoveel actie is.

De eerste helft

Wat een start. Vanaf het eerste balcontact spurt Sven zijn directe tegenstander voorbij op rechts, trekt voor en de sterk spelende Chelsea scoort koel. Bam, wat een binnenkomer! De geschiedenis herhaalt zich echter, Wilhelmina doet binnen 30 seconden hetzelfde terug. De wedstrijd is alweer in evenwicht met nog geen twee minuten op het scorebord. Wat een start. Wat er vervolgens van minuut 2 t/m 25 gebeurt (dit om aan te geven wat een tempo er in zat):

Minuut 6, schot Sven keihard op de paal.
Minuut 7, Chelsea schiet over beste kans.
Minuut 10, Nathan trekt knap voor en Mirkan scoort bijna.
Minuut 14, schot Wilhelmina, Jelle redt.

Minuut 18 , Sven schiet niet al te best op goal maar met geluk verdwijnt deze in het doel (richting verandering): 1-2!

Minuut 20 knappe voorzet Inske helaas mist navolging. Minuut 22 Sven schiet hard op het hoofd van de keeper en scheidsrechter fluit terecht want het ziet er niet lekker uit. Deze had er trouwens ook best in gemogen zeg.

Daarna gebeurt er in de eerste helft niet al te veel spannends, maar gezien de enorme dadendrang en overwicht is het alleen jammer dat ze er niet in willen. Wilhelmina heeft niet echt veel in te brengen.

De tweede helft

De eerste 15 minuten waren zeker voor Wilhelmina. Het lijkt het wel een kopie van vorige week al duurt de periode nu langer. Wilhelmina krijgt zeker 4 kansen die worden gemist of in de kiem worden gesmoord. Na 15 minuten herpakken onze jongens zich en heeft Gijs echt recht op een penalty. Helaas vindt de scheids van niet. In de 54 ste minuut trekt de erg sterk spelende Justin voor en schiet Mirkan vanuit de rebound in, 1-3! Dit is tevens de eindstand. In de tussentijd schieten Sven en Justin nog maar eens op de paal, wat bijna knap is.

Hard gewerkt en veel kansen gecreëerd

Ik heb in tegenstelling tot andere keren eens per minuut bijgehouden wat er allemaal gebeurt in een wedstrijd. Het viel mij op dat jullie wederom hard werken en enorm veel kansen creëren. Het is gewoon een genot om naar te kijken. Natuurlijk blijven er een aantal leerpunten; het zijn vooral de momenten die jullie moeten gaan leren herkennen. Geloof het; je kan die momenten vaak aan zien komen. Er staat een grote steiger tegenwoordig op de Lok, wie heeft er een mooie camera en kan dit regelen a.s. zaterdag ?

Volgende week thuis om 13.00 uur tegen Nooit Gedacht inderdaad. Zou de sky-bar dan al open zijn? Succes.