TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TOP Oss JO13-1 – TEC JO13-1

TOP Oss JO13-1 – TEC JO13-1

Wedstrijdverslag TOP Oss JO13-1 – TEC JO13-1 (1-1)

Oss, Zaterdag 2 november 12:30 uur, tijd voor de uitwedstrijd bij en tegen TOP Oss JO13-1. Voor ons weer een mooie gelegenheid om te kijken of we weer wat stapjes hebben gemaakt in onze ontwikkeling als 3edivisie team.

De eerste helft

Nadat de jongens kennis hadden gemaakt met de jonge enthousiaste scheidsrechter begonnen ze vol gas aan de wedstrijd.

Het spel golfde op en neer maar werd al snel duidelijk dat we zeker niet de mindere waren. Sterker nog, …. ondanks dat we niet goed voetbalden, creëerden we zelf een aantal grote kansen waarbij de bal zomaar in het doel had kunnen vallen. We missen nog het beetje geluk dat de bal een keertje goed valt en we snel op voorsprong komen. Ondanks het lichte overwicht gingen we de rust in met een 0-0 ruststand.

De tweede helft

In de tweede helft gingen we met dezelfde instelling het veld in: hoog druk zetten en over het hele veld de duels aangaan met je directe tegenstander om vervolgens via een snelle omschakeling dreigend te worden voor de goal bij TOP Oss.

Één van die omschakelmomenten resulteerde in een corner vanaf de rechterkant voor onze jongens. Zoals afgesproken zijn de corners vanaf die kant voor Nigel. En weet iedereen verder zijn rol in het vervolg hierop. En dat bleek, …… na de prima genomen corner lukte het Alec om de bal bij de tweede paal binnen te tikken. 0-1 !!

Kijkend naar de kansenverhoudingen was dit zeker niet onverdiend en merkte je dat niet alleen wij als trainers maar ook de jongens het geloof begonnen te krijgen dat we de overwinning binnen gingen slepen. TOP Oss was, buiten eenbuitenspel situatie, verder namelijk niet echt gevaarlijk geweest.

Helaas was dit gevoel van korte duur, …… via een vrije trap vanuit buiten de zestien viel de bal zomaar in de rechterbovenhoek achter onze keeper. 

Een echt zondagsschot dat door de wind een dermate onverwachte curve meekreeg waardoor dit schot zelfs voor Jan Schimmel (keeper TEC 1) onhoudbaar zou zijn geweest. 

Wat een tegenvaller, het geluk wat ons ontbeert had TOP Oss ineens wel. 

Door deze tegentreffer waren de jongens wel even van slag en werd TOP Oss nog tweemaal gevaarlijk maar stond hun spits beide keren buitenspel voordat hij dreigend kon worden.

Vrij kort daarna floot de uitstekend fluitende scheidsrechter Koelman af en was de eindstand dan ook 1-1.

Complimenten

De conclusie is dat ondanks de teleurstelling van het toch nét niet winnen van de wedstrijd we reëel moeten zijn en dit puntje moeten koesteren. 

Complimenten voor de jongens waren op hun plaats!

Let maar op …. we gaan zeker nog meer punten halen, dat kan niet anders.

Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Avanti’31 JO13-1 op het programma. Hopelijk mogen we dan weer rekenen op jullie positieve support.

Staff JO13-1.