Wedstrijdverslag TEC JO13-1 – Sliedrecht JO13-2

TEC JO13-1 - Sliedrecht JO13-1

TEC JO13-1 – Sliedrecht JO13-2 (0-0)

Jeetje waar zal ik beginnen? De laatste tijd is er nog al wat gebeurd.

2 weken geleden startten we met veel zieke en geblesseerde jongens, en tot bovenmaat van ramp komt onze scherpschutter Luqmaan niet ongeschonden uit een een duel waar hij een dubbele been breuk aan overhoudt.

Daarna de de opmars van corona waardoor er  op dinsdag niet getraind mag worden. Dit alles samen brengt een op hoop onrust, maar de trainers weten het hoofd koel te houden en zetten alle hens aan dek om de sfeer en het moraal hoog te houden. (Een behoorlijke klus voor de trainers). In de tussentijd komt gelukkig Sam van Empel het team versterken.

Als je dan denkt dat je alles gehad hebt…. Word je in de ochtend wakker en blijkt dat de hoofdtrainer een scooter ongeluk heeft gehad waarbij hij ook zijn been gebroken heeft! Waar gaat dit eindigen!!

Wij allen wensen Jurdo veel sterkte met zijn herstel.

Omdat onze spits geblesseerd is hebben we Floris van de 14-2 als hulp .

Okay even een plaatsje geven en dan moet toch de focus op de wedstrijd van vandaag.

Op Zaterdag 10-10-20 (wat een leuke datum) de wedstrijd.

TEC vs Sliedrecht

De jongens komen enigszins gespannen aan op De Lok, waar het gesprek natuurlijk vooral gaat over hun trainer Jurdo! Daarna nemen Miel en Sam de groep samen en geven ze aan dat nu de focus op deze wedstrijd moet worden gezet. Deze moet gewonnen worden om boven in mee te blijven draaien. We willen immers promoveren! In ieder geval gaan we deze winnen voor Jurdo is de boodschap van de trainers en spelers!

Na de warming up van Sam worden de jongens op de positie gezet. Iedereen weet wat hij moet doen. De scheidsrechter fluit voor het startsignaal.

Na 2 minuten krijgt Sliedrecht al een behoorlijke kans maar deze mist het doel. Hopelijk zijn we gewaarschuwd!

Helaas niet! We lijken niet echt wakker en laten het initiatief aan de tegenstanders. In de 3e min weer een uitbraak voor Sliedrecht. Dit moet beter jongens. TEC is te slap gestart en de trainers laten zich nu ook  meer horen Na ongeveer 10 minuten raakt Dylan geblesseerd aan zijn hand. Er is een tegenstander op gaan staan. (Gelukkig kan hij later weer verder spelen)

Kort daarna komt er een uitbraak van Floris, helaas niet gevaarlijk genoeg om te kunnen scoren. Sliedrecht combineert op dit moment beter en zit beter in de wedstrijd dan wij. Hierdoor komt er na 10 minuten een grote kans voor Sliedrecht ,de bal gaat net voorlangs. Weer 10 minuten daarna weer een kans voor Sliedrecht.

We komen er nu soms toch nog wel goed uit en uiteindelijk komt er een grote kans voor Sven, maar helaas schiet hij naast. Het geeft wel aan dat we langzaam maar zeker beter in de wedstrijd komen. In de tussentijd zijn er grote koude regendruppels uit de lucht aan het vallen.

De keurig fluitende scheidsrechter fluit af voor het rust signaal.

In de pauze geven de trainers aan dat het beter moet (lees scherper). Aan de inzet ligt het niet. De spelers willen wel, maar het is vooral erg wild en rommelig allemaal. En houd je positie in de gaten…!

Tweede helft

Het is nu weer droog en het zonnetje schijnt weer lekker. De rust is goed geweest voor TEC. We zijn nu veel meer aan de bal, maar de eindpass is er nog niet. Ook Sliedrecht komt soms nog door, maar niet echt gevaarlijk meer. De achterhoede van TEC ruimt goed op.

TEC wordt steeds wat gevaarlijker met steeds wat meer druk op de tegenstanders, die ook minder kunnen combineren. Op eens een goede aanval, die begint bij een goede solo van Dylan met een combinatie met Jason over links. Hier laten we even zien dat we echt wel kunnen voetballen. We komen steeds meer in de wedstrijd, maar is er nog genoeg tijd?

Weer een grote grote kans voor TEC met vele pogingen van diverse mensen om de bal langs de keeper te krijgen, maar wederom geen doelpunt.

Op het laatst nog een corner voor TEC! Hier is op getraind, maar de uitvoering is nog niet helemaal top.

Jason krijgt nog een kans om te schieten maar zijn tegenstander gooit zich voor zijn schot waardoor het been van Jason vol op de tegenstander komt.
Ook Sliedrecht vecht voor de punten!

De scheidsrechter fluit af. Einde wedstrijd!

Conclusie:

  • We waren te onrustig
  • We schoten de bal maar weg zonder daar een plan bij te hebben.
  • We waren regelmatig de bal aan het brengen.
  • uiteindelijk te veel individueel bezig en te weinig als team.

Het is een teamsport en er zal dus meer als een team gespeeld moeten worden.

Floris, heel erg bedankt voor je inzet!

Huis Verkopen