TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC JO13-1 – Gemert JO13-1

TEC JO13-1 – Gemert JO13-1 (3-1)

Als je op vrijdagavond het verzoek krijgt vanuit de JO13-2 voor een extra speler vanuit ons team omdat ze heel erg krap in de spelers en je daar Mohammed voor benaderd. Die daarop zonder te aarzelen positief op reageert én dat de JO13-2 vervolgens gelijk speelt door de goal die hij daar dan maakt…… dan zijn wij heel trots.

Als je 1 minuut voor aanvang van je eigen wedstrijd te horen krijgt dat de JO14-1 dringend een speler nodig heeft.
En dat er na kort overleg binnen de spelersgroep Brian naar voren stapt en zich aanbiedt om dat te doen…. dan zijn wij heel trots.

Als je tijdens de warming up hoort hoe gedreven Rayaan zijn medespelers aanmoedigt om nóg beter de warming up oefening te doen en dat de andere jongens dat zonder morren oppakken ….. dan zijn wij heel trots.

Als je net zoals Sven en Casper vorige week een puike wedstrijd hebt gespeeld maar nu toch op de bank moest starten en later dan nog fantastisch invallen in een wedstrijd die van een ongekende intensiteit was ….. dan zijn wij trots.

Als je bij een vrije trap op een meter of 20 vanaf de goal van de tegenstander Alec en Nigel achter de bal ziet gaan staan (zoals afgesproken altijd een links- en een rechtspoot) en dat ze afspreken dat Alec hem zal nemen die hem vervolgens onhoudbaar in de verre hoek knalt …. dan zijn wij trots.

Als je met Antoon van te voren afspreekt dat hij als spits 2 goals moet maken en dat hij dat dan vervolgens middels een tomeloze inzet, power en wilskracht dan (net zoals we hem altijd al kenden) ook nog eens doet ….. dan zijn wij trots.

Als je ziet met wat voor een instelling Tygo en later ook nog de weer aangesloten Brian en Mohammed als invallers in het veld komen …. dan zijn wij trots.

En dat we uiteindelijk de wedstrijd met 3-1 winnen van de ongeslagen koploper in onze 3e divisie is mooi, …. heel mooi voor alle 16 jongens van de JO13-1 van TEC.

Maar wij zijn vooral trots op hoe deze jongens variërend van 10 tot 12 jaar steeds meer ontwikkeling laten zien, niet alleen als voetballer maar ook als persoon.

Nog 1 zeer lastige uitwedstrijd voordat het winterstop is.
Wij kijken er in ieder geval weer naar uit.

Staff JO13-1.