TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Margriet JO13-1 – TEC JO13-1

Margriet JO13-1 – TEC JO13-1 (4-0)

Zaterdag 7 december stond de uitwedstrijd bij Margriet uit Oss op de planning. Een tegenstander die de hele competitie al in de top van de 3e divisie meedraait.

Vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden. Een goed voetballende tegenstander die ons op het hele veld onder druk zette waardoor onze jongens niet aan voetballen toekwamen. 

En als we al de bal in bezit hadden was het eigenlijk op goed geluk onze spitsen zoeken.

Teveel onrust en te weinig initiatief van onze kant maakte dus dat we continu onder druk stonden van Margriet.

Vanaf de kant hoopten we zonder tegengoal de rust te halen om dan te proberen de boel weer op scherp te zetten.

Helaas liep Ralph al vroeg in de 1e helft een ribblessure op en viel Roan ook snel uit met een enkelblessure nadat hij bij een duel verkeerd neerkwam.

De daarvoor ingevallen Sven moest helaas na 5 minuten met een verdraaide knie ook alweer het veld verlaten. Allemaal factoren die dus niet meehielpen in het behalen van een goed resultaat.

Helaas moest Lafayaro vlak voor de rust een op het oog makkelijke loslaten en werd deze door de spits van Margriet ingeschoten…. 1-0.

In de rust aangegeven dat de jongens meer moesten gaan voetballen, weg met die onrust.

Probeer zoals we al vaker hebben gedaan samen te gaan voetballen maar pak vooral initiatief. Dat het dan mislukt is geen punt, dat mag, …. maar dan hebben we het in ieder geval geprobeerd.

In de tweede helft moest ook Diego al snel het veld verlaten, zijn heupblessure waar hij voor de wedstrijd al last had speelde dermate op dat hij niet verder kon. Ook kon Ralph niet verder, zijn ribblessure belemmerde hem dusdanig dat ook hij gewisseld moest worden.

Desondanks probeerden de jongens toch te voetballen, ondanks alle tegenslag van het uitvallen van een aantal spelers.

Men had in ieder geval meer durf en dat was goed om te zien.

Helaas scoorde Margriet uit 2 fraaie tegenstoten de 2-0 en 3-0. Net toen het er een beetje op ging lijken dat wij wat meer balbezit begonnen te krijgen.

Zelfs de 4-0 viel nog omdat de scheidsrechter vond dat de bal die van korte afstand tegen de arm van een verdediger werd aangeschoten genoeg was voor een penalty. Foutje van de scheids maar wat betreft resultaat niet meer van belang.

De teleurstelling was groot, want hoe kon het dat we vorige week van de koploper hadden gewonnen en nu zo voor de dag kwamen. Dat is voetbal, dat kan gebeuren. Een ander veld, een ander tegenstander, een andere mindset en dan ook nog eens zoveel uitvallers.

Het was vandaag even allemaal wat teveel voor de boys.

Nog 1 weekje trainen en dan is het even tijd voor vakantie. Daar zijn we allemaal wel even aan toe. Dan kan iedereen weer herstellen en het hoofd weer wat leegmaken.

In januari gaan we dan weer snel aan de gang, er zullen namelijk voordat de competitie begint 3 oefenwedstrijden worden gespeeld voordat de 1e competitiewedstrijd …..de clash tegen Theole JO13-1 ….. weer op het programma staat.

Fijne dagen allemaal.

Staff JO13-1.