TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Magriet JO14-1 – TEC JO14-1

Wedstrijdverslag Magriet JO14-1 - TEC JO14-1

MARGRIET JO14-1 – TEC JO14-1

De vlaggen wapperden er vandaag lekker op los.

Onderweg zoals een vliegend reporter betaamd vladderend van Tiel naar Leerdam en via een pitstop in Waardenburg naar Oss. Je moet er wat voor over hebben. Onderweg kwamen we drie echte zwarte pieten tegen die al zwaaiend naar een ieder op de fiets ons tegemoet reden, wat een feest!!!!!

Het was 13.00 uur iedereen was op het veld en stond al trappelend te wachten op de (goed heiligman ) de scheidsrechter. Hij twijfelde denk ik welk pak hij vandaag aan moest.

Om 13.05 komt hij dan eindelijk afgeschminkt en wel het prachtige hoofdveld op van de thuisclub. Er zijn nog steeds verenigingen die hun hoogst spelende teams op het hoofdveld laten voetballen.

Wedstrijdverslag Magriet JO14-1 - TEC JO14-1

Hoofdveld met prachtige uitkijk vanuit de kantine en vanaf de ervoor gelegen tribune. 

Eindelijk klonk het fluitje van de scheidsrechter en de bal begint te rollen. Wat zou het vandaag weer worden wetende van de personele problemen. Wij lossen deze niet op met andere spelers die niet uit mogen komen in de O14. De geblesseerde spelers zijn er ,zoals bij een prestatief team hoort, gewoon bij en namen plaats op de bank. We hebben vandaag precies 11 spelers. Aan mijn langdradige geklets is al wel op te maken dat er over de wedstrijd niet veel te vertellen valt. Iedereen doet zijn best inclusief Margriet maar het is een matige pot. Wat dan natuurlijk wel belangrijk is dat er geen onnodige kansen worden weggeven, u begrijpt het al dat gebeurt dus wel echter worden deze weer door een ander in het team teniet gedaan. ( gelukkig )

We scoorden de 0-1 uit een aanval die uit een aanvallende klutsbal voor de voeten van Justin terecht kwam hij schiet de bal beheerst tegen de touwen.

Margriet probeerde wat terug te doen maar dit lukte niet echt. Sven schoot de 0-2 binnen nadat hij eerder een 100% kans om zeep helpt door met het verkeerde been de bal in de goal te willen schieten. Gijs schiet vanuit de tweede lijn de bal met een mooie boog over de niet al te kleine keeper in de goal zo komt de stand op 0-3. Als Sven wordt weggestuurd en 1 op 1 komt met de keeper besluit de scheidsrechter om te fluiten voor de rust. ( de goed leidende goedheiligman had in mijn ogen deze aanval moeten laten aflopen en dan pas moeten fluiten )  

Wedstrijdverslag Magriet JO14-1 - TEC JO14-1

Ruststand!!!!!!!!!!

De tweede helft begint en de persoon achter de knoppen van het scorebord krijgt vanavond niks in de schoen. Hij of zij zorgde ervoor dat het scorebord niet meer interessant was om te volgen. ( toch wel het hoogtepunt van de tweede helft ) Margriet doet wat terug en komt door wat gerommel en wat rare ballen achterin op 1-3 zorgen maakte ik me hier niet om maar je weet maar nooit hoe dit uitpakt. Margriet wisselt er lustig op los die mogelijkheid hadden wij zoals eerder vermeld niet. Iedereen werkte hard en je zag conditioneel ook geen echt groot verval tijdens de wedstrijd. Sven knalt de bal nog maar eens tegen de touwen om de marge weer veilig te stellen 1-4  dit was tevens de einduitslag van de tamme wedstrijd van vandaag. 3 punten mee naar Tiel daar waren we stiekem ook al vanuit gegaan al heb ik dit vaker gedaan en is natuurlijk nooit gegarandeerd.

Volgende week de topper thuis tegen TSC willen we in de race blijven voor het kampioenschap dan moet er gewonnen worden. Dit hoeft tegen geen teamlid verteld te worden dit weten ze allemaal echt wel. Hopelijk wordt het een mooie wedstrijd waar alles op en aan zit.

Alle support is welkom de aftrap is om 11.00 op de Lok, zeker als u ook zo benieuwd bent op welk veld we spelen!!!!!!!