Wedstrijdverslag competitiewedstrijd TEC JO13-1 – WSC JO13-1 (uitslag 6-2)

Sponsoren op de foto voor de competitiewedstrijd TEC JO13-1  -  WSC JO13-1 

Wedstrijdverslag  TEC JO13-1  –  WSC JO13-1   (uitslag 6-2)

Voor de wedstrijd begon, werden de sponsoren Leo, Wim en Inge bedankt voor de pakken, tenues, tassen en bidons. De planning van de mooie en strakke pakken voor de JO13-1 was erg goed gezien de ijzige wind van vandaag. Wat was het koud vandaag en zou een Brabants worstenbroodje lekker zijn geweest. Voor de verandering eens niet richting Tilburg deze week maar lekker thuis. Aansluitend deze wedstrijd naar Volendam voor een broodje haring en om het eerste aan te moedigen natuurlijk.

De eerste helft

De eerste goal viel al na 5 minuten (1-0). Gijs stond na een snelle combinatie door het midden ineens vrij voor de keper en schoot beheerst laag in de linker hoek. Dat beloofd weer wat. Zo makkelijk als het bijna iedere week gaat, volgde nu ook de 2-0 snel. Een mooie voorzet van Sven waarbij Teun knap voor zijn man komt en intikt. Met name over de rechterkant wordt een aantal keer goed de achterlijn gehaald en strak voorgezet. Toch volgt, mede als gevolg van balverlies op het middenveld, al snel daarop een penalty tegen; 2-1. Onnodig maar ook weer begrijpelijk; de tegenstand is niet al te heftig en TEC wordt dan, zoals wel vaker wat makkelijk. Wat we meer zien bij een tegendoelpunt, is dat er wel direct weer gas gegeven wordt en het snel rechtgezet wordt. Jayden geeft de bal hard voor en iemand van WSC schiet hem knap binnen (eigen doelpunt). Met een comfortabele 3-1 gaan we de rust in, echter met het aantal kansen voor TEC in de laatste 10 minuten had dat maar zo meer kunnen zijn.

De tweede helft

Een helft waarin niet al teveel spannends gebeurde. Wel werd nog de 3-2 gescoord door WSC, echter spannend is het geen seconde geweest. Zoals al beschreven werd er daarna even gas bij gegeven en stond het na drie prima goals ( 2 maal Jayden en 1 maal Alec) snel 6-2.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de nummer 1, VOAB, op het programma. Een goede test om te zien waar het team staat. Dat we meer tegenstand gaan krijgen is zeker en dat is goed. Succes!!