Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Madese Boys JO13-1 – TEC JO13-1 (Uitslag 1-1)

Gelijkspel voor TEC JO13-1 bij Madese Boys.

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Madese Boys JO13-1 – TEC JO13-1 (Uitslag 1-1)

Na het goede begin in de competitie vorige week waarin vooral in de tweede helft goed voetbal was laten zien, werd er de afgelopen week weer scherp getraind en een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Trekvogels die in een 5-2 overwinning eindigde. Afgelopen zaterdag  stond de wedstrijd tegen de Madese Boys JO13-1 in Made op het programma.

De weersomstandigheden waren weer ronduit goed te noemen en ook hier lag het echte gras er goed bij waarop om 12.30 uur werd afgetrapt voor de tweede competitieronde. Vanaf minuut 1 werd al duidelijk wat de tactiek en het spelsysteem van Madese Boys zou worden. Met hun fysieke jongens en meisje probeerden ze steeds de ballen door de lucht naar hun voorhoede te spelen. In de 1e  helft waren beide partijen in evenwicht. TEC wat meer in balbezit. De tegenstander wat fysieker aanwezig. Onze keeper Jelle had zijn handen vol aan de aanvallers van Madese Boys. TEC creëerden niet echt veel kansen in de eerste helft. De achterhoede had veel werk aan hun snelle grote spelers. Gelukkig kon TEC zonder kleerscheuren naar de kleedkamer om bij te tanken voor de tweede helft.

In de tweede helft speelde TEC, na wat omzettingen, veel beter. De bal ging meer rond, en er kwam wat meer diepgang in het spel, waardoor er een paar kansen kwamen. Maar een doelpunt bleef uit. Helaas voor TEC kwam Madese Boys al vroeg in de tweede helft op voorsprong doordat ze hun voorhoede in stelling konden brengen met (weer) een hoge bal. Wat een domper! Gelukkig was er nog (genoeg) tijd om iets aan deze achterstand te doen. Er ging nog een tandje bij en daardoor werden er wederom een aantal goede kansen gecreëerd. Dat resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker. Vanaf de rechterkant werd Jayden bediend, die de bal met een prachtige lob over de snel uitkomende keeper schoot. 1-1. De scheidsrechter besloot 2 minuten voor tijd dat hij genoeg gezien had en floot af. Op basis van het vertoonde spel was deze uitslag 1-1 het maximaal haalbare vandaag.

Op naar volgende week! Dan spelen we weer thuis op “de Lok”. Tegenstander is dan vv Baronie. Aftrap om 11.00 uur. Van harte welkom om ons team weer te komen aanmoedigen.