TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Bavel JO13-1 – TEC JO13-1

Wedstrijdverslag Bavel JO13-1 - TEC JO13-1

 

Wedstrijdverslag Bavel JO13-1 – TEC JO13-1

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd na de winterstop op de agenda. Uit betrouwbare bron is vernomen dat er goed getraind is afgelopen week door onze JO13-1. De tegenstander Bavel staat nummer 12 op de ranglijst met 1 gelijkspel tot nu toe. Vol goede moed gingen we dan ook richting een erg winderig Bavel.

De eerste helft

De eerste vijf minuten was de bal iedere keer te zacht, de vierde bal die werd ingebracht was gelukkig goed. Lekker begin. In het daarop volgende rommelige kwartier waren er gelijk drie grote kansen voor TEC, helaas zonder goal. Er werd slordig gespeeld met veel balverlies, en de sterke tegenwind als grootste tegenstander. Uit alles bleek dat TEC wel de bovenliggende partij was maar daarnaast ook vooral tegen zichzelf voetbalde. Een uitbraak van de tegenstander resulteerde in een goal voor Bavel 1-0! vlak voor rust. Het hoogtepunt van de wedstrijd was het affluiten van de eerste helft door de scheidsrechter, hier had hij goed op geoefend en ook de mooie bewegingen die hij erbij maakte waren een lust voor het oog.

De tweede helft

De trouwe TEC supporters waren aan het begin van de tweede helft allen nog vol goede moed. Met de wind mee moest het toch gaan lukken! Aan niemand van de spelers was echter te merken dat er tegen een achterstand werd aangekeken, heel bijzonder om te zien. Wellicht zijn het de vele mooie wedstrijden die we al gezien hebben de oorzaak dat deze mindere extra opvalt. Niemand haalde zijn normale niveau en soms zag je zelfs dat er op elkaar gemopperd werd.

In de loop van de tweede helft begon het geloof in een goede afloop te zakken. Zou Bavel zijn eerste wedstrijd gaan winnen? Het leek er even op.

Gelukkig kwam het besef dat het anders moest op tijd. Met nog circa een kwartier te gaan volgde de 1-1 en vlak voor tijd een kopbal uit een corner 1-2!  Mooi om te zien hoe jullie samen het doelpunt en de overwinning vierden!

Makkelijke tegenstanders bestaan niet

Als je ook de mindere wedstrijden wint, komt het goed. Vandaag geleerd dat er niet meer gekeken mag worden wie de tegenstander is (met “maar” 1 punt zoals aan begin verslag genoemd) maar dat je iedere wedstrijd gezamenlijk serieus en fel in gaat! Makkelijke tegenstanders bestaan vanaf nu niet meer.

Maandag 11 februari staat alweer een oefenwedstrijd op het programma tegen OJC Rosmalen. Succes!