Voorbeschouwing JO19-1 1e oefenwedstrijd na de winterstop

Zaterdag 12 januari 2019 staat de 1e oefenwedstrijd na de winterstop op het programma. Er wordt op eigen veld gespeeld tegen sv DFS JO19-1 uit Opheusden.

In de najaarscompetitie zijn zij in de 1e klasse Oost op positie 6 terug te vinden met 16 punten uit 11 wedstrijden. TEC JO19-1 had een zware 1e seizoenshelft.

De verwachtingen voor de voorjaarscompetitie zijn echter hoog gespannen. Het team is in ontwikkeling en heeft de laatste wedstrijden voor de winterstop stappen voorwaarts gemaakt. Er zijn de afgelopen 2 maanden wat mutaties geweest binnen de selectie van de JO19-1. Met Wout, Dyon en Marinus is de selectie echter weer compleet. Een aantal geblesseerde spelers zijn weer aangesloten en zullen tegen DFS weer minuten gaan maken.

Werner heeft de training inmiddels ook weer hervat, maar de wedstrijd komt nog iets te vroeg.
Volgende week sluit ook Marijn weer aan. Sam is inmiddels weer begonnen met looptraining en zal over 2 weken bij de groep aansluiten. Alleen de blessures van Danee en Semi zullen nog wat langer tijd nodig hebben.

De selectie bestaat morgen uit de volgende spelers: Stijn (k), Marinus (k), Jurdo, Rick, Rens, Jason, Daan, Imed, Tymo, Tygo, Wouter, Wout, Richard, Dyon, Jan en Semih

De competitie start op 9 februari.

Voor die tijd spelen we nog een aantal wedstrijden.
Volgende week speelt de JO19-1 in Acht bij Eindhoven een toernooi met nog 3 andere ploegen, Nemelaer, v.v. Acht en s.v. Reeshof.

Zaterdag 2 februari om 12.30 uur speelt JO19-1 thuis tegen CDW JO19-1 uit Wijk bij Duurstede, ook spelend in de hoofdklasse.

Zaterdag 26 februari om 12.30 uur speelt JO19-1 thuis tegen VRC JO19-1 uit Veenendaal, spelend in de Hoofdklasse.