TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Verslag oefenwedstrijd TEC JO12-1 – Spero JO12-1

Verslag oefenwedstrijd TEC JO12-1 - s.v. Spero JO12-1

Oefenwedstrijd TEC JO12-1 – s.v. Spero JO12-1

Het was even spannend of de oefenwedstrijd tegen s.v. SPERO door kon gaan, maar uiteindelijk werd zaterdagmorgen om 07.00 uur groen licht gegeven om te kunnen voetballen. Zoals altijd hadden de boys veel zin om te voetballen. Echter er komt nu  wat meer kijken dan alleen maar tegen een balletje trappen.

Het werd een rommelige wedstrijd met niet al te best voetbal van onze kant. Ondanks de opdracht om elkaar snel de bal in te spelen om op die manier een hoog baltempo te creëren, werd er veel te veel met de bal gelopen. Dit kwam het veld- en samenspel zeker niet ten goede. Hierdoor zag SPERO kans om een aantal keer gevaarlijk voor onze goal te komen. Gelukkig ontbrak hen de scherpte en had Lafayaro een aantal goede reddingen.

Ondanks het mindere spel gaven de  individuele kwaliteiten van onze boys uiteindelijk toch de doorslag en werd er met 3-1 gewonnen. Niet verkeerd om een mindere wedstrijd toch winnend af te sluiten…. dat is ook een kwaliteit. De goals werden gemaakt Sven, Rayaan en Santos.

Na de wedstrijd was er trouwens nog een leuke verrassing voor de jongens. Ze kregen allemaal een paar handschoenen en een muts van Quick. Deze kunnen ze met dit koude weer héél goed gebruiken.

De komende week op de trainingen maar weer scherp trainen met de focus vol op de eerste competitiewedstrijd van 9 februari aanstaande tegen De Kogelvangers JO12-1 uit Willemstad (NB). Op naar komende zaterdag!!

Staff JO12-1

Verslag oefenwedstrijd TEC JO12-1 - s.v. Spero JO12-1