Wedstrijdverslag TEC JO16-2 – GJS J16-2

TEC JO16-2 - GJS JO16-2

TEC JO16-2 – GJS JO16-2 (2-2)

Gisteravond werd de bekerwedstrijd tussen TEC JO16-2 en GJS JO16-2 ingehaald. Om 19.30 uur werd de bal afgetrapt en begon de strijd om de winst. En een strijd dat werd het!

Eerste helft

De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Het was GJS die als eerste scoorde en ook het tweede doelpunt was voor hun. Na dit tweede doelpunt wist TEC heel snel uit te breken en binnen een minuut scoorde Ayoub het eerste doelpunt voor ons. Dit was wat onze jongens nodig hadden, want meteen waren ze weer gemotiveerd!

Er werd goed overgespeeld en een kleine tien minuten na het eerste doelpunt voor TEC, scoorde Arie de tweede. De stand was nu 2-2 en daarmee gingen we de rust in.

Tweede helft

Na een verfrissende beker drinken en een peptalk van de coaches knalde TEC erop. En heel kort na de rust scoorde Merijn het derde doelpunt. Ruim 20 minuten hielden ze de voorsprong, maar GJS knokte zich door de verdediging en wist de stand weer gelijk te maken. TEC was vastbesloten om voor de winst te gaan en in de laatste minuten hebben ze dan ook nog gevochten als leeuwen, maar uiteindelijk is het toch gelijk gebleven. Een mooie eindstand in een leuke pot voetbal!

(Wat minder foto’s dan gewend, en ook de kwaliteit is niet heel goed omdat het vrij donker was)

Meer foto’s van de wedstrijd TEC JO16-2 – GJS JO16-2 vind je op de Facebookpagina van onze JO16-2.

Huis Verkopen