TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC JO15-1 – RKTVC JO15-1

TEC JO15-1 - RKTVC JO15-1

TEC JO15-1 – RKTVC JO15-1 (beker) 2-2 (1-0)

Afgelopen de tweede wedstrijd in de bekercompetitie. Een derby tegen RKTVC! RKTVC JO15-1 speelt een klasse hoger en heeft de eerste wedstrijd ook gewonnen (tegen MVV’58, dat ook een klasse hoger speelt dan TEC JO15-1). Het was dus de vraag hoe de krachtsverhouding zou zijn.

RKTVC was, net als wij, ook niet compleet en hadden de groep aangevuld met enkele JO13-1 spelers. Wij konden deze wedstrijd weer beschikken over een aantal spelers van JO14-1, die weliswaar al een wedstrijd in de benen hadden, maar toch een welkome aanvulling waren! Deze keer waren Sem, Lenn, Gijs en (opnieuw) Justin bereid gevonden om ons te helpen. Zonder de onfortuinlijke (beide armen gebroken) Dean hebben we immers nog steeds slechts 11 spelers tot onze beschikking.

Het werd een sportieve wedstrijd met aan beide kanten voetbal dat nog veel te verbeteren valt… TEC JO15-1 had de wedstrijd kunnen en misschien ook wel moeten winnen maar RKTVC heeft ook de nodige kansen gehad… Het was in ieder geval een wedstrijd die voor herhaling vatbaar is, zoals beide coaches naderhand ook hebben afgesproken. Dit tekent ook de gemoedelijke sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd, geleid door de prima fluitende scheids Rob.

Rob werd geassisteerd door (vanuit TEC) assistent scheidsrechter Thom van Rossum, Thom bedankt!

Eerste helft

In de eerste helft kwam TEC op voorsprong via Merijn Oskam. Dit gebeurde in de stromende regen dus ik weet niet of iedereen dit miraculeuze doelpunt  (via de hak) gezien heeft.

Tweede helft

Na rust werd het 1-1 na een verdedigingsfout in het centrum. (Daley Blind-variant). Daarna kreeg TEC weer de overhand en werd het uiteindelijk 2-1 door Beratkaan.

Er kwamen talloze mogelijkheden om de score uit te breiden maar het vizier stond deze middag niet op scherp. RKTVC was af en toe ook gevaarlijk in de omschakeling. Een penalty was uiteindelijk de mogelijkheid om de stand weer gelijk te trekken en dit gebeurde ook: 2-2. Hierna bleef het spannend met kansen over en weer (de meesten voor TEC), maar er werd niet meer gescoord.

Volgende week speelt TEC JO15-1 opnieuw thuis (12.30 uur) tegen MVV’58 JO15-1

Hopelijk dan met een normale voorbereiding (op tijd de kleedkamer in, op tijd de warming up, op tijd het veld op kunnen) en hopelijk op hetzelfde fantastische Van der Valk-veld!