Puzzel TEC jeugd seizoen 2018-2019 bijna compleet!

Na de geweldige slotdag van zondag 24 juni jl. is het nu tijd om te doen wat tijdens de trainersbijeenkomst op 31 mei jl. is afgesproken: het bekendmaken van de teamindelingen voor het komende seizoen.
Helaas is nog niet alles 100% duidelijk, maar wat er wel duidelijk is willen we graag met u delen.
De onduidelijkheden en onzekerheden hebben te maken met aantallen spelers (dit speelt met name bij de JO12 en de JO19 groep), met de begeleiding die nog niet overal (definitief) ingevuld is; situaties die bij iedere voetbalvereniging ieder jaar weer terugkomen.
Voetballers, ouders/verzorgers, kinderen willen echter graag allemaal weten waar ze aan toe zijn…
In het overzicht vindt u per leeftijdsgroep de (voorlopige)  indeling. Voorlopig omdat er altijd wijzigingen kunnen optreden; Het is dus slechts een uitgangspunt.
Overzicht teams
JO8 4e klasse
JO10-1 Hoofdklasse
JO10-2 4e klasse
JO11 2e klasse
JO12-1 2e klasse
JO12-2 (ovb) 4e klasse
MO13 3e klasse
JO13 Hoofdklasse (ovb)
JO14-1 2e klasse
JO14-2 4e klasse
JO16 1e klasse
JO19-1 1e klasse
JO19-2 (ovb) 4e klasse
We hebben voor deze indeling gekozen omdat dit het beste past bij de huidige jeugdspelers die we hebben; qua aantal en qua aanleg.
Wanneer u hier meer over wilt weten kunt u een gesprek aanvragen met Technisch Jeugd Coördinator Hans Schrijner of met Hoofd Jeugdopleiding Frits van den Berk.
Ook aan het begin van het nieuwe seizoen zullen zij hier bij alle leeftijdsgroepen nog een toelichting op geven.
Naast de teamindelingen zijn ook de genoemde trainingstijden onder voorbehoud; hier kunnen nog wijzigingen in worden aangebracht.
Vacatures
We zijn altijd op zoek naar mensen die iets voor TEC kunnen en willen betekenen.
Wanneer u denkt dat dit iets voor u is dan kunt u contact opnemen met de Technische Commissie, met HJO Frits van den Berk of met TJC Hans Schrijner.
We zoeken momenteel nog jeugdtrainers voor JO10, JO14 en JO19.
Ook mensen die leider willen worden bij een team, verzorger/ster, assistent scheidsrechter; u bent van harte welkom; de kinderen en wij zijn blij met u!
Voor vragen over deze voorlopige teamindeling kunt u contact opnemen met TJC Hans Schrijner
(06-30173537)