TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag MVV’58 MO15-1 – TEC MO15

MVV'58 MO15-1 - TEC MO15

MVV’58 MO15-1 – TEC MO15 (2 – 3)

Afgelopen zaterdag stond voor onze meiden van de MO15-1 de tweede competitiewedstrijd op de agenda; MVV’58 MO15-1 – TEC MO15-1. Na een goed begin in de beker (twee keer winst en een ronde verder) en de winst thuis vorige week tegen Rhelico (3-0) op naar Meteren. Mondkapjes en paraplu’s mee…

Eerste helft

Vanaf het begin zetten onze meiden goed druk, maar de beide ploegen zijn goed aan elkaar gewaagd. Meteren komt er even gevaarlijk uit, maar Iris ruimt achterin goed op. Toch is het Meteren die als eerste weet te scoren, maar Yasmine maakt na een mooie, snelle aanval direct de gelijkmaker: 1-1.

De wedstrijd is spannend en TEC krijgt de bal in deze fase van de wedstrijd wat moeilijker weg, maar Isabeau brengt redding. Onze meiden trekken de wedstrijd weer naar zich toe met een snelle counter van Jada en vervolgens een mooi schot van Jasmine, maar de keeper van MVV’58 staat jammer genoeg in de weg. MVV’58 krijgt weer een corner en het is weer Iris die goed opruimt en de bal van de lijn haalt. Een nieuwe corner voor MVV’58 volgt, maar dit gaat hoog over.

Nu is TEC weer aan de beurt: Yasmin scoort! 1-2 nu. TEC zet nog een keer aan met mooie, snelle uitbraak van TEC. Yasmine geeft de bal goed voor maar Jada krijgt de bal er net niet aan. Mooie aanval!

Tweede helft

Direct na rust maakt MVV’58 de gelijkmaker: 2-2. Maar TEC laat het er niet bij zitten. Het duurt even, maar dan komt TEC weer op voorsprong. Wederom Yasmine die dwars door de verdediging van MVV’58 kan heen lopen en de bal het doel in schiet! 2-3. Dit is tevens de eindstand van wedstrijd.

Goed gedaan, meiden! Goed gespeeld, teamwork! 🧡🤍💪⚽🔥

  • MVV'58 MO15-1 - TEC MO15

Wat vliegt de tijd…