TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC MO-13 – Leerdam sport ‘55 MO-13

 

Wedstrijdverslag TEC MO-13 - Leerdam sport ‘55 MO-13

Wedstrijdverslag TEC MO-13 – Leerdam sport ‘55 MO-13

Zaterdag 9 maart mochten onze meiden eindelijk weer het veld op voor een competitiewedstrijd. Pas de 2e van 2019 ! Op een winderig veld traden onze meiden aan tegen onze gasten uit Leerdam.

De wedstrijd start en al snel is duidelijk dat wij de bovenliggende ploeg zijn. Helaas zijn we heel onrustig aan de bal en willen we alles veel te snel doen, waardoor het erg rommelig is. We krijgen veel hoekschoppen en wat halve kansen, maar heel gevaarlijk is het niet…. Totdat onze spits Indy haar tegenstander knap uitkapt, de bal goed legt en met rechts hard uithaalt. De bal vliegt mooi en hard in de bovenhoek: 1-0!

Na nog een mooi schot van Indy met links op de lat en een aantal schoten die goed worden tegengehouden door de keepster, blaast de scheidsrechter voor de rust.

Tweede helft

Weer terug op het veld beginnen de meiden direct erg sterk, veel druk en eindelijk rust aan de bal. De bal gaat goed rond en het duurt niet lang tot de kansen komen. Een goede assist van Indy en Aymee komt vrij om te schieten: 2-0! De bal vliegt mooi binnen. Niet veel later heeft Aymee een knappe actie in huis, maakt zich vrij en schiet: 3-0!

Uit een spaarzame aanval komt Leerdam sport voor ons doel. Selena wil de hoge bal wegwerken, maar deze valt via haar achterhoofd achter onze keepster: 3-1. De meiden laten het er niet bij zitten en zetten direct weer druk op de tegenstander. Na een overtreding krijgen we een vrije trap op een mooie plek recht voor het doel. Selena gaat achter de bal staan, loopt aan en schiet de bal laag en zuiver in de hoek: 4-1!

Na een mooie actie op het middenveld komt de bal bij onze rechtsbuiten Jada. Jada maakt een goede actie en geeft de bal perfect voor het doel waar onze jonge spits Elize niet nadenkt en de bal prachtig binnen tikt: 5-1!

Niet veel later heeft Jada weer een goede actie aan de rechterkant, de voorzet is weer goed, de bal komt bij linksbuiten Anouk die neemt de bal goed aan en schiet hem goed binnen: 6-1!

In de laatste minuten krijgen we nog terecht een strafschop. Selena gaat weer achter de bal staan en net als bij de vrije trap schiet ze deze keurig laag in de hoek: 7-1!

Drie verdiende punten gewonnen, maar nog belangrijker is dat onze meiden ( zeker in de 2e helft ) aan iedereen hebben laten zien dat ze gewoon erg goed kunnen voetballen en dat ze er vooral veel plezier met elkaar in hebben!