Wedstrijdverslag HSSC’61 MO13-1 – TEC MO13-1

HSSC’61 MO13-1 - TEC MO13-1Wedstrijdverslag HSSC’61 MO13-1 – TEC MO13-1

Zaterdag mochten onze meiden ( heel vroeg ) aantreden tegen de meiden van HSSC. Bij een overwinning konden de meiden zich in de top 2 spelen van de competitie.

De wedstrijd begint op het stroeve kunstgras en de meiden zetten goed druk naar voren. Wij hebben de hele eerste helft het overwicht in de wedstrijd, maar helaas komen er niet echt grote kansen. Er zijn een paar pogingen van afstand en wat afgeslagen voorzetten die gevaar opleveren en dat was het wel.

Tweede helft

Na rust gaan de meiden op zoek naar de openingstreffer, maar er is te merken dat sommige meiden vermoeid raken. ( dit mede door de goede prestaties tijdens het schoolvoetbal ) na een actie van Jada die bijna mislukt besluit ze maar eens te schieten en dat ging erg goed, die bal vliegt hard en hoog in het doel 0-1! Verdedigend staat het de hele wedstrijd goed totdat de tegenstander besluit om de keepster mee het veld in te sturen.

Onze meiden hebben het hier moeilijk mee en raken een beetje in paniek. HSSC speelt veel de lange bal en daar komen wel wat mogelijkheden uit. Door goede reacties van keepster Ecem blijven we op voor sprong. Tegelijk is het doel leeg en komen er ook kansen voor ons. Helaas gaan schoten van Anouk, Aymee en Sophia net naast. Met nog minder dan een minuut te spelen schiet de tegenstander de bal nog eens naar voren en deze schiet langs onze verdediging en er loopt iemand door op onze keepster. Zij blijft rustig en tikt de bal in het doel 1-1. Tijd om er nog wat aan te doen is er niet meer want de scheids fluit bijna gelijk af. Al met al een teleurstellend resultaat, maar de koppen gaan gelijk weer omhoog om a.s. Zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen koploper Theole te spelen. Op naar 3 punten in de derby!