Nieuwe trainingspakken TEC JO-16

TEC JO16-1

Nieuwe trainingspakken TEC JO-16

Afgelopen zaterdag werden de spelers van JO-16 van coach  Jurdo Schiltmans voorzien van nieuwe trainingspakken. De spelers van onze JO-16, uitkomend in de divisie, hebben er de afgelopen maanden veel energie in gestopt om elke week progressie te boeken in hun prestaties.

Veel spelers zijn 1 jaar eerder dan gepland het team komen versterken, maar staan wekelijks al wel hun mannetje na een hele moeilijke start. Met een 3-1 overwinning op Top Oss toonden ze maar weer eens aan dat ze, ondanks een kleine selectie, nog niet klaar zijn met hun ambities.

Met de start van de TEC-Voetbalacademie in samenwerking met NEC zal hier snel verandering in komen de komende jaren. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven in de Businessclub TEC, die vanaf dit seizoen zorg draagt voor de aankleding en materialen van alle teams bij sv TEC. Alle teams zijn nu voorzien van de kledinglijn van Quick. En met de steun van de ouders en een anonieme sponsor was het snel schakelen de nieuwe kledinglijn van 2022 als 1e te introduceren bij de JO-16.

Op de foto ontbreken Teun Konings en Finn Teunissen.

Huis Verkopen