Wedstrijdverslag TEC JO15-1 – NOOIT GEDACHT JO15-1

TEC JO15-1 - NOOIT GEDACHT JO15-1

TEC JO15-1 – NOOIT GEDACHT JO15-1 (7-1)

10 oktober ’20   13.00 UUR

We spelen vandaag op het van der Valk veld ( zie foto ) waar we wachten op de scheidsrechter voor vandaag. Het is 13.00 uur en nog geen scheidsrechter!

De trainers zijn druk in de weer met de telefoon en de oplossing wordt gevonden, onze grensrechter van vandaag wordt de scheidsrechter en Erdinç gaat vlaggen. Ik ben maar een verslaggever maar misschien moet zoiets eerder gemeld worden zodat je als club niet voor aap staat tegenover de tegenstander.

TEC JO15-1 - NOOIT GEDACHT JO15-1

Vandaag had ik het als verslaggever ook erg druk want voor ouders die er met een thuiswedstrijd in deze tijd niet bij mogen zijn hield ik op Whatsapp de wedstrijd ook bij zodat iedereen op de hoogte was van wat er op de LOK gebeurde. Dit ging goed in de eerste helft maar door de regen was dit niet makkelijk in de tweede helft. Hierdoor wat minder appjes terwijl er juist meer gebeurde.

Eerste helft

De scheidsrechter geeft het sein zodat de eerste helft kan beginnen. De trainers hadden een aanvallend TEC op het veld neergezet en vaste waardes Inske, Mirkan en Justin mochten hierdoor plaats nemen op de bank. Verder speelden we achterin één op één. Terwijl ik dit typ, hoor ik uw hersens al kraken, is dat nou wel verstandig, waarom nou, speel je eigen spel en soms zal er gedacht worden pot jan dikkie!! Dan is de conclusie: de winnende trainers hebben het altijd bij het rechte eind…

Terug naar de wedstrijd. We krijgen direct kansen maar deze worden gemist en warempel Nooit Gedacht scoort uit een omschakel moment. Het zal toch niet gebeuren dat we achter komen, maar enigszins wat laat fluit de scheidsrechter voor buitenspel. Langs de lijn wat gebrom van de chauffeurs van Nooit Gedacht maar één zei er direct dat de grensrechter wel een poging had gedaan om zijn vlag in de lucht te steken maar dat het niet met overtuiging gebeurde. Even voor de duidelijkheid het was echt buitenspel dus bleef het 0-0. Wel even schrikken natuurlijk, maar daar hadden onze boys geen last van.

Die gingen gewoon door waar ze mee begonnen waren en dat was de aanval zoeken.  Een aanval over rechts wordt mooi voorgegeven en al zwevend door de lucht wordt deze binnengevlogen door Nathan 1-0 in de 6e minuut van de wedstrijd. In minuut 8 geeft Gijs een voorzet en die vliegt er zomaar in 2-0. Dit tempo vasthouden en we gaan een mooie score neerzetten vandaag schoot er door mijn hoofd. Er wordt volop gecombineerd en we laten ons niet meeslepen in het spel van de tegenstander. Hiervoor nu al een compliment want dat is altijd een diepe valkuil in de voetballerij. Wel ontbreekt er soms wat scherpte in die combinaties en hierdoor kan Nooit gedacht zowaar counteren. De hierop volgende één op één situatie wordt door Jelle goed gestopt. Een hard schot van Sven wordt door de keeper niet goed weggewerkt maar geen scherpte voor de goal en dus geen doelpunt. In de app zeg ik gekscherend nooit gedacht dat ze kansen zouden krijgen maar vrij kort achter elkaar krijgen ze er zeker drie. Jelle staat echter keer op keer in de weg. In de 24e minuut wederom een mooie aanval over meerdere schijven die als voorlaatste bij Gijs terecht komt hij geeft hem goed voor en de lang geblesseerde Jayden die zijn eerste minuten weer maakte scoorde met een kopbal 3-0. Minuut 40 krijgt Chelsea ( in de app haar naam verkeerd geschreven ) de bal op een perfecte manier aangeleverd door Lenn.  Ze knalt de bal tegen de touwen 4-0. We krijgen veel kansen maar worden allemaal gemist, positieve hiervan is dat we ze wel creëren.

Rust

Tweede helft

De kantine is dicht dus maar weer snel aan de bak. Bier, koek, zopie en een bakkie koffie kan men toch niet halen. Het regende kansen of die er nu voor zorgde dat het echt ging regenen lijkt me niet maar het deed het toch. Om dan appjes te sturen in de stromende regen is niet makkelijk dus op de app alleen het hoognodige. Ja ja het leven van een verslaggever gaat niet altijd over rozen. ( zie foto gemaakt door Franck ). Ja hoor daar scoort Nooit Gedacht de 4-1. De meegereisde supporters waren vanzelfsprekend blij met dit doelpunt en dat is natuurlijk hun goed recht. Hoe dit doelpunt tot stand komt is niet in woorden op papier te zetten. Wel is het zo dat dit doelpunt nooit gevallen zou zijn met een vier mans verdediging. Ik probeer dit netjes te brengen om de tegenstander niks te kort te doen maar …… vullen jullie dit maar in. Er gebeurd veel en er wordt soms echt voetbal gespeeld. Uit een van die mooie aanvallen scoort Gijs de 5-1. We gaan gewoon verder met goed voetbal ondanks het weer. Na een paar minuten wil Lenn een voorzet geven althans zo ziet het er van de zijkant uit, echter verdwijnt de bal bij de tweede paal achter de doelman 6-1. De mooiste bewaren we voor het laatst. Justin komt vrij op links hij dringt de 16 meter binnen en schiet de bal werkelijk snoeihard in de linker bovenhoek. De bal gaat via de linker bovenhoek naar de rechter bovenhoek al wel over de lijn volgens mij maar via die rechter bovenhoek zeker weten over de doellijn. Wat een GOALLLLLLLLL Justin 7-1. Dit was tevens de eindstand.

Gezien de kansen had de uitslag veel groter kunnen zijn maar jullie spel, bij vlagen, tegen een mindere tegenstander en hiermee wil ik de tegenstander niet te kort doen, toch te blijven spelen is voor jullie allemaal een groot compliment waard.

In verslagen worden veelal de doelpuntenmakers genoemd, dit wil natuurlijk niet zeggen dat de rest van het team niet goed gespeeld of zijn best heeft gedaan. Voetbal is een teamsport en dat doe je met zijn allen laat dat duidelijk zijn.

Volgende week een bekerwedstrijd en wel thuis op de LOK om 13.00 uur tegen Unitas komend uit Gorinchem.

Huis Verkopen