TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Terugblik op het seizoen van… TEC JO14-1

TEC JO14-1 verder in de beker

Eerder keken we al terug op het seizoen van onze onze JO15-1JO15-2 en onze MO15-1. Deze week kijken we terug op het seizoen van onze JO14-1.

Seizoen 2019/2020

Onze JO14-1 startte de competitie in de 4e divisie goed, maar blessureleed speelde een grote rol bij dit team. De selectie van dit team was hierdoor minder groot dan gewoonlijk en kwam het voor dat het team bij sommige wedstrijden nog maar met 10 man in het veld stond. Daardoor hebben ze niet bij alle wedstrijden winst kunnen boeken. Toch werden er 10 wedstrijden van de 14 gespeelde wedstrijden gewonnen en slechts vier verloren en stond dit team op de derde plek toen de competitie werd stilgelegd. Overigens met het meeste aantal doelpunten (68! doelpunten in 14 wedstrijden!) van de hele poule.

Succesvol in de beker

Zoals gewoonlijk werd het seizoen ook dit jaar afgetrapt met de poulefase van de bekercompetitie. Onze JO14-1 kwam de poulefase goed door en won ook de 1e ronde in de knock-out fase. Daardoor trof onze JO14-1 zaterdag 25 januari in de volgende ronde de regerend kampioen in de hoofdklasse: The White Boys. Ook deze wedstrijd werd – na penalty’s gewonnen –, waardoor onze JO14-1 zich weer op kon maken voor de volgende ronde in de bekercompetitie. Waar het geëindigd zou zijn, kunnen we jammer genoeg alleen maar naar gissen….

Plezier in het spel en met het team

Binnen onze JO14-1 is iedereen zich bewust van zijn of haar doelen. Hier wordt op getraind en naar gewerkt. Dit team is een team van allemaal talentvolle spelers, die altijd willen winnen. Door de enorme inzet van iedere speler afzonderlijk en de kwaliteit van de spelers als groep is het een genot om 4 keer in de week met elkaar aan de slag te mogen. Er is sprake van een professionele aanpak door o.a. het gebruik van videoanalyses, er vinden POP-gesprekken plaats, er is ruimte voor individuele begeleiding, etc. Daarnaast is er, binnen de grenzen, veel tijd en ruimte voor leuke dingen, zoals bokstrainingen en andere uitjes. Dit is niet alleen goed voor de teamspirit, maar zeker zo belangrijk: je ziet hier nieuwe vriendschappen uit ontstaan!

  • TEC JO14-1, een team vol talenten | 4edivisie voetbal
  • TEC JO14-1
  • TEC JO14-1 verder in de beker
  • Scharn JO14-1 - TEC JO14-1
  • Bekerwedstrijd Oranje Wit JO14-1 – TEC JO14-1 (Uitslag 1-5)

Meer lezen over het seizoen van onze JO14-1? Ouders van de spelers van onze JO14-1 schreven mooie verslagen van de wedstrijden van het afgelopen seizoen….