Wedstrijdverslag TEC JO13-2 vs Groot Ammers JO13-2

Zaterdag 6 oktober kregen we Groot Ammers op bezoek in Tiel. Om 12 uur klonk het startsignaal, waarna een spannende wedstrijd van start ging.
Het duurde maar liefst 24 minuten voordat invaller Nigel een serieuze aanval op het doel maakte, maar de bal raakte helaas de paal. Nog geen drie minuten later kreeg Arie de kans, maar deze ging via de lat het veld weer in. Op dit moment hadden onze jongens van de JO13-2 de smaak te pakken, want in de 29e minuut lukte het Rik wel om de openingstreffer te scoren.
De tegenstander leek even niet goed te weten wat te moeten doen en hier maakte TEC goed gebruik van en Arie scoorde twee minuten voor rust de 2-0.

In de tweede helft van de wedstrijd werd het spannend, Groot Ammers probeerde een aantal malen aan te vallen, maar zij kwamen niet tot scoren. Het eerste doelpunt wat viel in de tweede helft was van Mert, hij wist de bal in het doel te krijgen na wat geduw en getrek over en weer vlak voor het doel van Groot Ammers.
Vlak voor het einde van de wedstrijd was er wat verwarring bij onze jongens nadat een van de spelers onderuit ging tijdens een duel met Groot Ammers. Hierdoor kreeg de tegenpartij de mogelijk om hun enige doelpunt van deze wedstrijd te scoren. De eindstand kwam hierdoor op 3-1.
Wederom dus een mooie winst voor de JO13-2!!

 

Huis Verkopen