Wedstrijdverslag TEC JO13-2 vs BZS JO13-3

Wedstrijdverslag TEC JO13-2 vs BZS JO13-3Inhaalwedstrijd woensdagavond 10 april
TEC JO13-2 vs BZS JO13-3

Het was misschien niet de handigste avond voor een inhaalwedstrijd, omdat ook het schoolvoetbaltoernooi vandaag plaatsvond. De JO13-2 ging toch vol goede moed het veld op. Want hoe vaak gebeurd het nou dat we op het hoofdveld kunnen spelen? Wat een eer!

Helaas begon de wedstrijd niet geweldig en al vrij vlot wist BZS te scoren. Dit gaf wat onrust bij onze spelers, maar ze lieten de koppies niet hangen. Raoul, die de hele dag al met koorts op bed gelegen had, kon zijn team niet in de steek laten en voegde zich nog bij hen. Zo was de verdediging weer op volle sterkte samen met Andy, Modibo en Indy/Mert. Toch was deze 0-1 de stand waar de jongens mee de rust in gingen.

Tijdens de rust kregen we te horen dat we moesten verhuizen naar een ander veld, omdat het eerste van TEC blijkbaar moest trainen op het hoofdveld. Uiteraard vond iedereen dit erg jammer!

Tweede helft

Maar wederom liet onze JO13-2 zich niet klein krijgen, want al vlot wist Berdiz vanuit een vrije trap te scoren! Heel kort daarna maakte Arie een schitterend doelpunt van grote afstand, zo stonden we ineens met 2-1 voor!

Het team kreeg steeds meer zelfvertrouwen en nog even later maakte Arie de 3-1 vanuit een nette voorzet.
Tycho wist nog net de 3-2 te voorkomen door een supermooie duik na een één op één actie van BZS.

En zo maakte de JO13-2 de 5e winst op rij en dat tegen een team waarvan het twijfelachtig was of alle spelers hier wel in thuis hoorden. Als ouders en staf zijn we reuze trots op al onze jongens!

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op de Facebookpagina van onze JO13-2.