Wedstrijdverslag TSV Gudok JO13-1 –  TEC JO13-1     (uitslag 2 – 3)

Alweer de vierde competitie wedstrijd stond vandaag op het programma tegen TSV Gudok (Goed Uit De Ogen Kijken) uit Tilburg.

Om 12.00 was de aftrap en direct na een minuut of drie moest Lenn aan de noodrem trekken. Vrije trap. Deze vloog in het doel; 1-0.  De ogen waren open en TEC begon gelijk de aanval te zoeken. De gehele eerste helft heeft de tegenstander geen kans meer gehad. Gelukkig scoorde Teun vrijwel direct erna de gelijkmaker met een geplaatst schot binnenkant paal. Hierna volgden vele aanvallen en kansen en was TEC eigenlijk voortdurend op de helft van de tegenstander te vinden. Pas vlak voor rust was er de bevrijdende en terechte 1-2. Op aangeven van Gijs scoorde Teun knap ondanks zijn twee koppen grotere directe tegenstander. Het enige wat er de eerste helft aan ontbrak was dat het overwicht van TEC niet in meer doelpunten werd omgezet.

Rust

De eerste 5 minuten waren perfect. Met Chelsea als prima aanjager werd er op de juiste momenten druk gezet. Hierdoor viel al snel de 1-3 (goal Jayden). Wedstrijd gespeeld zou je zeggen en dat is vaak gevaarlijk, zeker als er nog bijna een hele helft moet worden gespeeld! Daarna viel er een tijd weinig te melden, maar ondertussen werd TEC in slaap gesust en rook de tegenstander een kans. TEC maakte collectief een aantal fouten en uit 1 daarvan viel de 2-3. Daarna werd vlak voor tijd een goal van Gudok afgekeurd wegens buitenspel.

Samengevat een wedstrijd waaruit veel lering kan worden getrokken, onder andere; denk nooit dat je een wedstrijd gewonnen hebt voordat…..

Ondanks het overwicht in met name de eerste helft, werd het toch onnodig spannend. Knap om dan in ieder geval uiteindelijk geen puntverlies op te lopen.