TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC JO13-1 – ZIGO JO13-1

TEC JO13-1 - ZIGO JO13-1

Verslag TEC JO13-1   ZIGO JO13-1 (uitslag:  0-0)

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen v.v. Zigo op het programma. De vorige keer tegen deze ploeg werd er erg makkelijk met 1-4 gewonnen door TEC. De conclusie uit het verslag van die wedstrijd was destijds:  voetbal niet tegen jezelf, maar laat het balletje rollen!!

Het was weer winderig, maar daar zijn we de afgelopen weken aan gewend geraakt.

De eerste helft

Wat zal ik hier eens over schrijven deze keer. Gewoon dat het niet best was: jullie kunnen veel beter en laten dat wekelijks op de training zien. Veel meer valt er niet te melden.

De tweede helft

Dat het niet ging lukken vandaag bleek eigenlijk al vanaf het begin. Echter in de tweede helft werd er iets beter gespeeld. Nog steeds te veel ballen die niet aankwamen. Het liep gewoon niet. Natuurlijk helpt het dan niet als iemand 4 minuten te vroeg af fluit. Heeft het hier aan gelegen dan? Dat zullen we nooit weten maar als je zo een wedstrijd speelt als vandaag…..

Samenvattend kun je stellen dat dit een mindere wedstrijd is. Ook lastig om een verslag van te maken. Gedurende de wedstrijd merk je dat de emoties n.a.v. scheidsrechterlijke beslissingen af en toe kunnen oplopen; al of niet terecht. Alles wat je hierover zegt of van vindt, heeft geen zin. Voor de goede orde: we speelden vandaag thuis, maar ook dat mag niet uitmaken. Onze jongens gingen hier trouwens redelijk goed mee om. Complimenten hiervoor!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en laten we vooral het goede voorbeeld blijven geven. Zeker als je wil groeien. Uitgaan van eigen kracht en volgende week weer winnen…