Wedstrijdverslag TEC JO13-1 – MADESE BOYS JO13-1

TEC JO13-1 - MADESE BOYS JO13-1

TEC JO13-1 – MADESE BOYS JO13-1 (uitslag 3-1)

MET DE BUS GEKOMEN LOPEND NAAR HUIS

Na de uitstekende wedstrijd tegen 2e divisionist OJC Rosmalen moeten de boys en girl van TEC JO13-1 zichzelf weer opladen voor de competitiewedstrijd tegen de Madese Boys en girl.

Voor ons als toeschouwers een vanzelfsprekend iets, maar in de voetballerij is niets vanzelfsprekend. Kijk maar naar 020 en Feyenoord.

De zon staat al wat hoger aan de hemel en daalt daardoor neer op onze bolletjes langs de lijn op Sportpark de Lok. Voor de beide ploegen dus perfecte omstandigheden om er een mooie pot van te maken

De eerste helft

Stipt 11.00 uur de aftrap van de eerste helft. Al gauw werd duidelijk, dat het niet zo ging lopen als gedacht. En dat was te zien aan de eerste 15 minuten van de eerste helft. Wederom gebruikten we maar de helft van het veld en speelde daarmee Madese Boys in de kaart.

Het duurde tot de 25e minuut voordat we de eerste goal konden scoren uit een hoekschop. Voordat de rust aanbrak konden we na goed afleggen van de bal de tweede goal scoren van buiten de 16. De tweede 15 minuten van de eerste helft waren beter maar nog lang niet top. Kortom niet fel genoeg op de bal waardoor we Madese Boys telkens aan de bal lieten komen. Dit was voor mij het grootste verschil met afgelopen maandag, want daar gingen we vanaf de eerste seconde vol voor de bal.

Rust.

De tweede helft

De tweede helft hebben de spelers een opdracht mee gekregen.( dit heb ik uit betrouwbare bron vernomen 😊 ) Dit zal meegespeeld hebben in de prestatie van de tweede helft, want deze was ook niet heel erg goed.

Madese Boys komt op 2-1 door een schot van de Girl in red, die nog wordt aangeraakt door een speler van ons en de spanning is direct weer terug in de wedstrijd. Onze keeper moet een paar keer aan de bak maar houdt goed stand.

Na enige tijd wordt er een mooie aanval met een perfecte opening over de hele afgerond door onze rechtsbuiten, die vervolgens één op één met de keeper fraai de 3-1 binnen schiet. ( voor zover ik begrepen heb was dit de opdracht die ze hadden meegekregen )

Opdrachten krijg je om er vervolgens wat van te leren. Je wordt sterker en beter als je deze opdrachten in het vervolg zelf weet toe te passen in een wedstrijd.

Spannende week voor de boeg

Maandag weer trainen om vervolgens donderdag aan te treden tegen PSV JO12-1 om 18.15 op de Lok en daarna jezelf dubbel weer opladen om vervolgens zaterdag aanstaande weer een  finale te spelen thuis tegen Zwaluw FC uit Vught om een plaats in de volgende ronde van de KNVB beker. Een spannende week voor de boeg maar als jullie het niveau halen van wat je tegen OJC hebt laten zien komt het allemaal goed.

Ik wens jullie veel plezier en geniet van deze speciale wedstrijden. Chelsea bedankt voor je traktatie en nogmaals gefeliciteerd namens ons allemaal!