TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 – SC ’t Zand JO13-1

Halve finale knvb beker TEC JO13-1 - sc t Zand JO13-1

Halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 – SC ’t Zand JO13-1

Uitslag 1 -5

Voorafgaand aan deze week wisten we allemaal hoe belangrijk deze wedstrijd voor onze JO13-1 was. Er zou hard getraind worden en de focus zou liggen op de ½ finale. Door diverse randzaken was de voorbereiding niet optimaal. Ik denk dan weer wel, dat ondanks deze voorbereiding men voetballend niet veel geleerd heeft, maar mentaal wel. Tenslotte gaat het erom dat er wat geleerd wordt en hoe maakt dan eigenlijk niet uit.

De eerste helft

De gehele selectie was van de partij ook de geblesseerde Finn zat op de bank om het team mentaal te steunen. Van de warming-up heb ik van beide ploegen niks gezien, dus lekker blanco de wedstrijd in.

Al snel was duidelijk wie er bovenaan in de derde divisie staat. Toch was de eerste echte mogelijkheid voor ons, waarbij Chelsea uit een goede aanval de kans krijgt om op doel te schieten. Ze raakte echter de bal net niet lekker en de kans ging voorbij. SC ’t Zand had het betere van het spel onze verdediging moest flink aan de bak. Het ging desondanks lang gelijk op tot vlak voor rust een speler van SC ’t Zand de bal aangespeeld krijgt in onze zestien meter. Deze speler maakte een paar mooie kapbewegingen en schoot de bal achter Jelle in de goal 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Rust

Langs de lijn spraken diverse mensen mij aan met de mededeling dat SC ’t Zand wel een sterke regenstander was. Klopt zei ik maar we hebben nog een helft optimistisch zoals altijd. Vaak komen we sterk uit de kleedkamer.

Tweede helft

We gingen er nog maar eens goed voor zitten en een hoop toeschouwers gingen er ook voor staan, want er was weer het nodige publiek op De Lok aanwezig. De scheidsrechter fluit af en binnen enkele minuten was het 0-3… een gelopen wedstrijd zoals ze dat noemen. De eerste goal was een mooie en de derde ook daar valt niks over te zeggen. De trainers schakelde meteen en zetten het team om in de hoop toch nog dichter bij te komen. Hierdoor kwamen er inderdaad meer mogelijkheden, maar de kracht ontbrak. De tegenstander liep verder uit naar 0-5. Gelukkig werd de eer gered en scoorde we een tegengoal 1-5. Hier eindigde ons bekeravontuur… Gestrand in de halve finale. SC ’t Zand namens ons van harte gefeliciteerd en succes op de finale dag!

CONCLUSIE:

Mogen we trots zijn :  JA

Speelde we tegen de winnaar van de KNVB Beker: IK DENK HET WEL

Is de halve finale halen een prestatie :  JAZEKER

Moet je er altijd staan als team: JA

Was het een schande om te verliezen vandaag: ABSOLUUT NIET

AANKOMENDE WEEK:

Weer een belangrijke wedstrijd op het programma waar ook weer volle bak getraind dient te worden om een goed resultaat te behalen aanstaande zaterdag. We spelen dan thuis tegen VOAB uit Goirle de nummer 2. Alle support is welkom we trappen af om 11.00 uur.

Jongens en meisje zet hem op jullie kunnen het en gelukkig weten jullie dat zelf ook heel goed.

Meer foto’s van de halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 – SC ’t Zand JO13-1 vind je op onze Facebookpagina!

 

halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 - SC 't Zand JO13-1
halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 - SC 't Zand JO13-1
halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 - SC 't Zand JO13-1
halve finale KNVB Beker TEC JO13-1 - SC 't Zand JO13-1