TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Topper TEC JO13-1 – VOAB JO13-1 eindigt onbeslist

TEC JO13-1 - VOAB JO13-1 000TEC JO13-1      VOAB JO13-1      2 –  2

Topper eindigt onbeslist.

Zaterdag stond de topper tegen VOAB op het programma. De uitwedstrijd voor de winterstop werd door TEC JO13-1 met 0-2 gewonnen. De onderlinge wedstrijden zijn natuurlijk belangrijk, maar de vraag is uiteindelijk wie het minste punten verspeeld tegen de overige teams. De opdracht is duidelijk zoals altijd; winnen.

De eerste helft

Deze begon rommelig en van beide kanten was de spanning voelbaar. TEC had zeker het beste van het spel. Er was ooit een trainer die had het over hotse-knotsen-begoniavoetbal: dit leek er bij vlagen op. Een paar kleine kansen voor TEC en eigenlijk kwam VOAB weinig op onze helft. Op het eind van de eerste helft werd Teun goed aangespeeld en met een prachtig geplaatst schot binnenkant linkerpaal stond het 1-0.

De tweede helft

Gezien het beeld van het eerste half uur zat er gewoon winst in; de bovenliggende partij zijn en een aantal kansen creëren.  Al gelijk na een minuut of vijf werd dit beeld doorgezet en werd een heeeele grote (kop)kans gemist. Cruciaal voor het wedstrijdverloop. Niet snel daarna werd de verdediging te makkelijk uitgespeeld en volgde de 1-1. Jammer, maar vooral onnodig.

Na een minuut of vijftien volgde een werkelijk prachtige goal. Gijs speelde knap Sven vrij. Achterlijn halen, een prima voorzet en keihard in gekopt door Jayden. Wat een plaatje en hiervoor komen we natuurlijk graag kijken. Ook hierna hield TEC het betere van het spel maar helaas, een vrije trap werd van richting veranderd en de eindstand werd bepaald op 2-2. Op het laatst kwam TEC nog aardig weg, voor hetzelfde geld legt hij hem op de stip. Joshua verdedigde professioneel want de overtreding werd niet als zwaar genoeg beoordeeld. Daarna volgden nog enige spannende minuten.

Wat een kraker was dit. Een spannende en ook sportieve wedstrijd! Al met al had er meer ingezeten want onze jongens waren toch de bovenliggende partij, maar het had ook zo maar anders kunnen aflopen. De betere zijn, wil niet altijd zeggen dat je wint.

Nog 5 wedstrijden te gaan die “ gewoon” gewonnen moeten worden. Vol gas geven en overtuiging zijn daarbij het belangrijkst. Deze 2 waren vandaag goed vertegenwoordigt echter aan de overtuiging lees afronding kan zeker nog gewerkt worden. Succes!